Paris'te rehine krizi: Büyükelçi'yi istedi

Fransa’nın başkenti Paris'te silahlı bir kişi, iki ya da üç kişiyi rehin aldı. Fransız medyasının, görgü tanıklarına dayandırdığı haberlere göre, üzerinde bomba olduğunu söyleyen silahlı saldırgan, kendisine direnen...

Fransa’nın başkenti Paris'te silahlı bir kişi, iki ya da üç kişiyi rehin aldı. Fransız medyasının, görgü tanıklarına dayandırdığı haberlere göre, üzerinde bomba olduğunu söyleyen silahlı saldırgan, kendisine direnen rehinelerden birini yaraladı.

Paris’in 10’uncu bölgesindeki Petites Ecuries Sokağı’nda meydana geldiği belirtilen olay sonrası, polis bölgeyi trafiğe kapattı. Haberlere göre, polis rehine sayısı ya da rehinelerin durumlarına ilişkin bir açıklama yapmazken, bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye araçları sevkedildi. Haberlere göre saldırgan İran'ın Paris Büyükelçisi ile görüşmek istiyor.

SALDIRGAN YAKALANDI VE REHİNELER KURTARILDI
Fransa İçişleri Bakanı Gerard Collomb, polisin düzenlediği operasyonla rehineleri kurtardığını ve saldırganı yakaladığını açıkladı.

Collomb, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Paris, onuncu bölge: adam gözaltında, rehineler güvende. Polis ve kurtarma servislerinin profesyonelliği ve hızını selamlıyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

İngiltere'den Ruanda'ya Gönüllü Göç: Sığınmacı 3 Bin Sterlin Karşılığında Ayrıldı
Bira Partisi Yükselişte: Parlamento Hedefiyle Yola Çıkıyor!
Tutuklama emri gelecek mi? Netanyahu, dünya liderlerine seslendi!
Yemen'deki Gerilim: ABD ve İngiltere Savaş Uçakları Ras İsa Bölgesini Vurdu
İspanya'da Altın Vize Programı Son Buluyor: Pedro Sanchez Kararı Açıkladı