Pasifik Okyanusu'na Düşen Helikopterde 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 2 Kişi Kayıp!

Meksika donanmasına ait bir askeri helikopter, Pasifik Okyanusu'na düştü. Olayda helikopterde bulunan 3 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi ise kayboldu. Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı. İşte detaylar..

Meksika donanmasına ait bir askeri helikopterin, Lazaro Cardenas Limanı açıklarındaki bir okyanus devriye gemisinin güvertesinden havalanmasının ardından kısa bir süre içinde Pasifik Okyanusu'na düştüğü bildirildi. Helikopterde bulunan 8 donanma personelinden 3'ü ne yazık ki yaşamını yitirirken, 2'si ise hala kayıp durumda..

Kazadan kurtulan diğer 3 personel ise hemen hastaneye sevk edildi ve sağlık durumlarının "iyi" olduğu açıklandı. Ancak kayıp personelin bulunması için yoğun bir arama ve kurtarma operasyonu devam ediyor. Bu trajik olayla ilgili ayrıntılı inceleme ve soruşturma başlatılmış durumda..

Meksika'nın sularında gerçekleşen bu helikopter faciası, deniz güvenliği ve askeri operasyonlarda yaşanan risklerin bir hatırlatıcısı olarak önemli bir olaydır. Yetkililer, kayıp personelin en kısa sürede bulunması ve olayın nedenlerinin tam olarak ortaya çıkarılması için çalışmalarını sürdürmektedirler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.