Pasinler’de Coşkulu Kutlama: Düşman İşgalinden Kurtuluş 106. Yılını Kutluyor

Pasinler'de düşman işgalinden kurtuluşun 106. yıl dönümü coşkuyla kutlandı. Kaymakam ve Belediye Başkanı çelenk sunarken, törende şiirler ve gösteriler de yer aldı. Dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.

Pasinler ilçesinde, düşman işgalinden kurtuluşun 106. yıl dönümü büyük bir coşkuyla kutlandı. Kaymakam ve Belediye Başkanı'nın çelenk sunumuyla başlayan etkinlikler, öğrenci şiirleri ve gösterilerle renklendi. Dereceye giren öğrencilere ödüllerin verildiği tören, tarihi önemiyle dikkat çekti.

Erzurum'un Pasinler ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü, coşkuyla kutlandı. Kutlamalar kapsamında sabah saatlerinde Atatürk büstüne Kaymakam Yunus Emre Temel ve Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli tarafından çelenk sunumu gerçekleştirildi.

Çelenk sunumunun ardından Pasinler Kent Meydanı'nda kutlamalara devam edildi. Program, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Ardından Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, günün anlam ve önemine dair bir konuşma yaptı. Öğrenciler tarafından şiirler okundu ve Pasinler Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü erkek ve kadın barlarının gösterisi davetliler tarafından büyük ilgi gördü.

Pasinler'in düşman işgalinden kurtuluşu dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Pasinler Kaymakamı Yunus Emre Temel, Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli ve protokol üyeleri tarafından ödüller verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

İstanbul Havalimanı'nda uçak gövdesi üstüne iniş yaptı
TBMM Genel Kurulu'nda dört adet uluslararası anlaşma kabul edildi
Arda Turan'dan Seçil Erzan İle İlgili Açıklama: "Helal paramızı gidip bankaya verdik!"
Yargı paketinde son durum ne? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak?
Türkiye ve Kuveyt arasında altı anlaşma imzalandı