Passolig tarihe karışıyor: İşte yerine gelecek uygulama!

Kulüpler Birliği Vakfı, Süper Lig'de elektronik bilet satışında değişikliğe gitti. Artık kulüpler, kendi yerel uygulamaları aracılığıyla maç biletlerini satacaklar. Bu değişiklik için organizasyon ve teknik altyapı sağlayacak firmalarla görüşmelere başlandı.

Kulüpler Birliği Vakfı, elektronik bilet satışında değişiklik yapma kararı aldı. Süper Lig'de uzun süredir kullanılan Passolig E-bilet uygulamasının yerini, kulüplerin kendi yerel uygulamaları alacak. Bu yeni sistem için organizasyon ve teknik altyapı sağlayacak firmalarla görüşmeler yapılacak.

Kulüpler Birliği Vakfı tarafından yapılan açıklamada, elektronik bilet satışında kulüplerin daha etkin rol alacağı vurgulandı. 6222 sayılı kanun kapsamında, elektronik kartlarla satışı gerçekleştirilecek biletlerin basımı, satışı ve dağıtımının artık kulüpler tarafından yapılacağı belirtildi.

Gelecek sezondan itibaren kulüpler, anlaşmalı oldukları firmalar aracılığıyla kendi yerel uygulamaları üzerinden maç bileti satışlarını yürütecek. Bu doğrultuda, kulüplerin organizasyon ve teknik altyapı hizmeti sunabilecek firmalarla görüşme kararı alındı.

Kulüplerin, bilet satış organizasyonuna talip olacak firmaların başvurularını Kulüpler Birliği Vakfına iletmeleri istendi. Bu adımın, elektronik bilet satışında kulüplerin daha etkin rol almasını ve daha yerel bir yaklaşımı teşvik etmeyi amaçladığı belirtiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Büyük derbiye saatler kala Fenerbahçe cephesinde beklenmedik bir şok yaşandı!
Beşiktaş yöneticileri, Türkiye Futbol Federasyonu'na hakemler konusunda çağrıda bulundu
Aziz Yıldırım, Manisa’da bir düğüne katıldı!
Bayer Leverkusen Bundesliga'da Namağlup Şampiyon Oldu: Tarihi Bir Başarı!
Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Öncesi Teknik Direktörlerin Rekabeti