Patiswiss'in Yeni CEO'su Belirlendi

Patiswiss çikolata şirketinin CEO'su, tartışmalı "küflü çikolata" paylaşımının ardından istifa etti. Yeni başkan Ali Sinan Tunaoğlu olarak atanırken, şirket yönetiminde değişim yaşandı.

Ankara merkezli çikolata üreticisi Patiswiss, sosyal medyada yayılan bir "küflü çikolata" paylaşımıyla gündeme geldi. Şirketin CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, kontroverzial yanıtının ardından istifa etti. Yerine Ali Sinan Tunaoğlu atanırken, şirketin yönetiminde değişiklikler yaşandı.

Ankara merkezli çikolata üreticisi Patiswiss, sosyal medyada "küflü çikolata" başlıklı bir paylaşımın ardından gündeme geldi. Şirketin yönetim kurulu başkanı Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, bu paylaşımı yapan kullanıcıya karşı "Karşında dev Migros ve biz varız" ifadelerini kullanmıştı.

Ancak Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, küflü çikolata paylaşımına verdiği yanıtın ardından görevinden ayrıldığını duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Tunaoğlu, "Samimi özrümün bir yansıması olarak bugün itibarıyla Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimden ayrılıyorum" şeklinde ifade etmişti.

Yeni yönetim kurulu başkanı da belirlendi. Patiswiss'in resmi hesaplarından yapılan açıklamaya göre, şirketin yönetim kurulu başkanlığına Ali Sinan Tunaoğlu getirildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"23.04.2024 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısı sonucunda Ali Sinan Tunaoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanlığı'na getirilmesine karar verilmiştir. Bu karar Ticaret Sicil Gazetesi'nde ilan edilecektir."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Furkan Bölükbaşı AK Parti'yi yerden yere vurdu
"Her gün etli yemek" iddiaları Diyanet tarafından yalanlandı
Başbakanla telefonda konuşurken devleti yıkmaya teşebbüs
TEM'de ruhsatsız benzinlik: Firmanın yönetiminde AKP'li isimler var
20 ilde düzenlenen ‘Sibergöz-39’ operasyonlarında 74 şüpheli gözaltına alındı