Patlayan akıllı telefon olayları iyice arttı

Son günlerde patlayan akıllı telefon veya diğer teknolojik cihazlara sıklıkla rastlayabiliyoruz. Şirketler konuyla ilgili endişelenecek bir şey olmadığın

Son günlerde patlayan akıllı telefon veya diğer teknolojik cihazlara sıklıkla rastlayabiliyoruz. Şirketler konuyla ilgili endişelenecek bir şey olmadığını ifade etseler bile, yine de kullanıcılar tedirgin. İşte haberimizin detayları.

32 yaşındaki Hasan Öner Adıyaman’da fabrikada bir işçi olarak çalışıyordu. Aniden patlama sesi geldiğini ve kısa bir süre içerisinde bacağının yanmaya başladığını gördü.

Adıyaman’ın Söğütlübahçe köyünde yaşanan olayda 32 yaşındaki Hasan Öner, bu olayın ardından neye uğradığını şaşırdı. Etraftakilerin çeşitli sıvı materyal kullanarak söndürdüğü ateşte, bacağının kötü bir şekilde yandığını ifade etti.

Bazıları bu durumun, genç adamın eski telefon kullanmasından kaynaklı bir yangın olduğunu tahmin etse bile kimileri de cep telefonlarının aslında yeterince güvenli olmadığını iddia ediyor. Peki sizce de akıllı telefonların tüm yanma olayları değerlendirildiğinde, bu cihazlar güvenilir değil mi? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Beş senedir beklenen özellik sonunda geliyor!
ChatGPT'ye rakip olacak sohbet botu iOS'a geldi: AppStore üstünden indirilebilir!
Avrupa Birliği’nde şirketlerin yüzde sekizi yapay zekadan yararlanıyor!
Apple'ın geliri düştü!
Arkeologlar buldukları şey karşısında şok oldular!: İşte o dev canlı!