Patron dağ keçisini öldürdü, Doğa Koruma Müdürlüğü de göbek attı!

?Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Niğde Şubesi'nin, sosyal medya hesabından yaptığı "Dünyanın dolar milyarderi Niğde'yi dünya basınına taşıdı" başlıklı paylaşımı gündem oldu. Dünyanın en büyük mermi...

?Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Niğde Şubesi'nin, sosyal medya hesabından yaptığı "Dünyanın dolar milyarderi Niğde'yi dünya basınına taşıdı" başlıklı paylaşımı gündem oldu. Dünyanın en büyük mermi ve fişek üreticilerinden biri olan Hornady’nin sahibi Jason Hornady, hayvanları avladığı fotoğraflar müdürlüğün Facebook sayfasında paylaşıldı.

Kırmızı Tilki'de yer alan habere göre, paylaşımda Jason Hornady adlı bir Amerikalı patronun Niğde’ye gelip hayvanları öldürmesinden övgü ile söz edildi.

'MEMNUNİYETLERİNİ BELİRTTİLER'
Hornady’nin bir dağ keçisini öldürdüğü fotoğrafla birlikte yapılan 'Dünyanın dolar milyarderi, Niğde'yi dünya basınına taşıdı' başlıklı paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

"Dünyanın en büyük mermi ve fişek üreticilerinden kabul edilen Hornady Manufacturing Company’nin dolar milyarderi sahibi Jason Hornady, av turizmi kapsamında Niğde’yi ziyaret etmişti.

Haber dünya basınına Dünyanın ünlü mermi yapımcısı Jason Hornady’nin Türkiye’de Niğde Çamardı Demirkazık Yaban Hayatı Sahasında Av Turizmi kapsamında Avladığı Haberin devamında, Dünyanın en büyük kurşun ve parlama üreticisi Hornady Manufacturing Company’nin dolar milyarderi sahibi Jason Hornady, av turizminin bir parçası olarak Türkiye’nin Niğde ili Çamardı ilçesini ziyaret etti. Toros Altay tur şirketi ile av turizminin bir parçası olarak Türkiye’ye gelen Jason Hornady, ziyaretini tamamladı ve ulusal avcılık ve doğa dergisi Avfest Dergisine özel röportaj verdi. Verdiği röportajda Niğde ilinden ve Niğde şube Müdürlüğünden memnuniyetlerini belirtmişlerdir."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Acun Ilıcalı’nın Premier Lig hayali sona erdi!
Green Card başvuru sonuçları açıklandı!
Tayyargiller Hakkında Skandal Haber! 'Sahte Doğum ve Taşıyıcı Anne' İddiası!
Mevduat Faizleri Düşüşte! 1 Milyon TL'nin 32 Günlük Getirisi Ne Kadar Oldu?
Sosyal Güvenlik Kurumu, 81 Yeni İlacı Geri Ödeme Listesine Ekledi