Paul Pogba sahalara erken dönüyor: Cezasında indirime gidildi!

Fransız futbolcu Paul Pogba'nın doping testinde yüksek testosteron tespit edilmesiyle aldığı 4 yıllık men cezası, 18 aya indirildi. Pogba, Mart 2025'te sahalara dönebilecek. Juventus ile 2026'ya kadar sözleşmesi süren oyuncu, geri dönmek için büyük bir arzu taşıdığını belirtti.

Paul Pogba’nın doping testinde yüksek testosteron çıkmasının ardından aldığı 4 yıllık ceza, 18 aya indirildi. Yıldız futbolcu, Mart 2025'te sahalara dönmeyi planlıyor ve motivasyonu yüksek.

Fransız futbolcu Paul Pogba’nın doping testinde yüksek testosteron seviyesine rastlanmıştı. İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Pogba'ya verilen 4 yıllık ceza 18 aya indirildi. Daily Mail'e göre Pogba, Mart 2025'ten itibaren tekrar sahalara dönebilecek. Ceza indirilmeseydi, Pogba’nın 2027'ye kadar resmi maçlarda oynaması yasaklanmış olacaktı.

Juventus ile sözleşmesi sürüyor  
Ağustos 2023’te Juventus’un Udinese ile oynadığı maç sonrası doping testini geçemeyen Pogba'ya 4 yıllık men cezası verilmişti. Fransız oyuncunun, İtalyan kulübü ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Temmuz ayında bir röportaj veren Pogba, "Pogba hala burada. Sahalara dönmek için büyük bir arzu taşıyorum. Her gün antrenman yapıyorum ve Juventus'un oyuncusuyum. Sözleşmem devam ediyor, ancak henüz teknik direktör ve başkanla konuşmadım." ifadelerini kullanmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.