PAX toplantıları selebritiler ile takipçilerini buluşturacak

Covid 19 aşısının ortaya çıkması ve ülkelerin aşı planlarına başlamasıyla, 2020 boyunca iptal edilen pek çok fuar, konferans ve zirve için yeniden organizasyon planları yapılmaya başlandı.

Dizi film, sinema ve oyun dünyasının önemli etkinliklerinden olan PAX toplantıları da 2021’de yeniden kapılarını açacağını açıkladı.

Buna göre PAX East, West ve Unplugged ismiyle üç farklı PAX toplantısı düzenlenecek. Bu toplantılara, dizi film ve sinema oyuncuları, yönetmenler, yazarlar, video oyun yapımcıları katılacak. Takipçileriyle yüz yüze, canlı sohbetler yapacaklar. Yeni planları hakkında duyurular gerçekleştirecekler.

PWC East’in tarihi şimdiden belli. 3-6 Haziran 2021… Bu aslında video oyun odaklı bir toplantı olarak biliniyor ve her yıl Mart veya Nisan aylarında düzenleniyordu. Ancak 2021’in Mart-Nisan döneminde virüs riskinin ortadan kalkmamış olması riskine karşı organizasyon Haziran ayında düzenlenecek.

Öte yandan Haziran ayında halen normalleşme başlamamışsa, etkinliğin daha ileri bir tarihe atılması da mümkün olacak.

Uydu fırlatacak drone yaptılar

PAX’ın tekrar kapılarını açması ve katılımcılarını çağırması, diğer organizasyonların da 2021’de geri dönüş yapacağının işareti olarak görülebilir.

2020’de sanal olarak gerçekleşen pek çok fuarın ardından, bazı fuarların artık yüzyüze değil, sanal olarak devam edeceğine dair beklentiler de hala sürüyor. Bakalım 2021 ve sonrası bize neler gösterecek?

Peki sizce 2021’de başka hangi fuarlar kapılarını açar, hangileri sanal olarak yoluna devam eder?

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.