Paylaşımları Gündem Olmuştu! Merve Boluğur'un Hesabı Kendisine Mi?

Her söylediği ve pozları olay olay olan Merve Boluğur'un X hesabı fake mi? Merve Boluğur son zamanlarda x hesabından paylaştıklarıyla gündeme geldi. Fakat bu hesabın orijinal hesap olup olmadığı merak konusu..

Yaptığı açıklamalarla her zaman gündemde olan Merve Boluğur'un hesap açıklamasında "Resmi olmayan hesap" ibaresi ve X'in içinde mavi işaretle "@MerveeBoluğur" yer alıyor.

Görünüşe göre hesap mavi işaretle "@" ile işaretlenmiş. MerveeBoluğur" ", oyuncu Merve Boluğur'un resmi hesabı değildir.

X'in '@MerveeBolugur' isimli hesabı üzerinde yapılan araştırmada bu hesabın daha önceki paylaşımlarında da yer aldığı ortaya çıktı. Aynı hesapta Eylül 2023'te yaptığı paylaşımlarda kullandığı cümleler bazı haber sitelerinde sanki oyuncu Merve Bolüğur'un sözleriymiş gibi yer aldı.

Boluğur ise Şubat 2024'te çıktığı bir programda "@MerveeBoluğur" isimli X hesabının kendisine ait olmadığını ve X hesabına sahip olmadığını iddia etti. Boluğur, sadece Instagram'da sosyal medya hesabının bulunduğunu da söyledi.

'@MerveeBoluğur' isimli X hesabı oyuncu Merve Boluğur'un resmi hesabı değildir. Merve Boluğir'in X'te bir hesabı yok.

Hesabın eski kullanıcı adını '@MerveeBolugur' araştıran Teyit, hesabın 2020'den bu yana aynı kullanıcı adıyla X'te olduğunu fark etti.

Elon Musk'un Kasım 2022'de X kişisel hesaplarının mavi tik alabileceğini açıklamasının ardından birçok kullanıcı X'te mavi tik almaya başladı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.