Pazar günü Türkiye'ye Ege üstünden giriş yapacak! Meteoroloji uyardı!

Meteorolojiden önemli bir uyarı geldi! Ege’de başlıyor! Pazar günü Türkiye'ye Ege üstünden giriş yapacak! Planlarınızı gözden geçirmeyi unutmayın! Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü duyurdu. Herkes dikkatli olsun...

NESİBE GÖVEN ATALAY

Ülke genelinde ısınan havalar baharın habercisi olarak görülürken, Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü'nden gelen uyarı sıcakların son bulacağını gösterdi. Fırtına uyarısı vererek, bölgede yaşayan vatandaşlara uyarı yapıldı.

Ege Bölgesi'ni Pazar günü fırtına etkisi altına alacak. Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, rüzgarın güney yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği açıklandı. Fırtınanın Pazartesi günü akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.

DENİZ ULAŞIMINDA AKSAMA BEKLENİYOR

Fırtına sebebiyle deniz ulaşımında aksama gibi olumsuzluklar yaşanabilir. Yetkililer, denizciler başta olmak üzere tüm vatandaşları fırtınaya karşı dikkatli ve tedbirli olmaya çağırdı.

Bursa'da da Cumartesi gününden itibaren lodos fırtınası etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, lodosun 40-60 kilometre/saat hamleli 70 kilometre/saatte eseceği açıklandı. Fırtına sebebiyle ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi ile soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi gibi olumsuzluklar yaşanabilir.

Yetkililer, lodos fırtınasına karşı da vatandaşları uyardı. Vatandaşların fırtına sırasında dışarı çıkmamaları, araçlarını park ettikleri yerlere dikkat etmeleri ve soba ve doğalgaz bacalarını kontrol etmeleri istendi.

Uyarıların dikkate alınması ve gerekli tedbirlerin öncesinden alınması olası olumsuzlukların önlenmesine yardımcı olacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Eğitim Camiası Şiddeti Protesto Ediyor: İş Bırakma Eylemi Talebi
Hande Erçel'den Pozlar! Müstakbel Eltisi Nazlı Sabancı'yla Tatile Çıkan Erçel İçleri Isıttı!
Orta Dünya'nın Yeni Yolculuğu: Yüzüklerin Efendisi'nde Gollum'un Sırları Ortaya Çıkıyor!
Bozbey, Çağlar ve Olay Medya Yöneticileriyle Buluştu: Toplumsal Birliktelik ve Eşit Hizmet Vurgusu
İnci Taneler'i Kadrosuna Bomba İki Transfer!