Pazartesi sabahı bambaşka bir sabaha uyanacağız: Tüm Türkiye'yi etkiliyor!

Yaşanan kış mevsimi ile soğuk günler geçiren Türkiye'ye sıcak hava dalgası geliyor. Kar yağışı beklerken havaların daha da ısınacak olması vatandaşları epey şaşırtıyor.

Ülkemizde yaşanan hava sıcaklıkları vatandaşlar tarafından dikkatle takip ediliyor. Beklenen kar yağışları bir türlü gelmezken Türkiye'yi korkutan o haber geldi. Pazartesi sabahın etkili olacak o durum tüm yurdu etkisi altına alacak.

BU PAZARTESİ BİR BAŞKA OLACAK

Türkiye'de görülen hava sıcaklıkları dikkatle takip edilirken meteoroloji uzmanlarından gelen açıklamalar da merak konusu. Pazartesi günü Türkiye yalancı bahar ile güne başlayacak. Balkanlar üstünden gelen Kuzey Afrika kökenli sıcak hava dalgasının etkisi ile birlikte yalancı baharın etkisini göstermesi bekleniyor. Pazartesi günü havanın ılık ve lodoslu bir gün olacağı belirtilirken bölgelere göre havanın nasıl olacağı da açıklandı.

Yurdun iç -güney ve kuzey bölgelerinde havanın normalden alıp, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu'nun güneyinde ise Normalden daha soğuk bir havanın etkili olacağı açıklandı. Doğu Anadolu Bölgesi'nde yer yer normalden ılık bir havanın görülebileceği belirtilirken üşütebilecek soğuklukta bir hava sıcaklığının olacağı açıklandı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Türk İHA'sı, Reisi'nin helikopterinin yerini tespit etmiş olabilir
ATM'den para çekerken dikkat! Yargıtay'dan önemli bir karar geldi
Dursun Özbek’ten Ali Koç’a büyük çağrı! Delikanlıysan gel!
Serdar Ortaç: "Kızlarda ayrılık acısı bir ay sürer"!
Derbi kavgası neredeyse tüm Türkiye'ye yayıldı: Yaralılar var!