Pegasus Uçağında Yolcu Rahatsızlığı: Pilot Polis Talep Etti

Pegasus Havayolları'nın Berlin-İstanbul seferindeki Airbus 321 uçağında, iniş sırasında bir yolcu rahatsızlık çıkardı. Pilot, Sabiha Gökçen Havalimanı Hava Trafik Kontrolü'ne bilgi vererek, inişten sonra polis talep etti. Telsiz konuşmalarında, yolcunun psikolojik sorunları olabileceği belirtildi.

Pegasus Havayolları'nın Berlin-İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı seferini yapan Airbus 321 tipi uçağında, iniş için alçalmaya geçtiği sırada bir yolcunun rahatsızlık çıkardığı bildirildi. Uçakta bulunan yolcunun davranışları üzerine pilot, Sabiha Gökçen Havalimanı Hava Trafik Kontrolörü'ne kural dışı yolcu hakkında bilgi vererek, uçağın inişinden sonra polis çağırma talebinde bulundu.

Pegasus Havayolları'nın Berlin-İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı seferini gerçekleştiren Airbus 321 tipi uçağında, iniş için alçalmaya geçtiği sırada bir yolcu rahatsızlık çıkardı. Bu durum üzerine pilot, Sabiha Gökçen Havalimanı Hava Trafik Kontrolörü'ne durum hakkında bilgi vererek, uçağın inişinden sonra polis talep etti.

Telsiz konuşmalarında kaydedilen bu anlar dikkat çekti. Pilot, "Bir yolcumuz var. İndikten sonra polis talep etmekteyiz" ifadelerini kullanırken, trafik kontrolörü "Efendim, yolcu ile ilgili bilgi alabilir miyim?" diye sordu. Pilot ise, "Arka tarafta oturan 30 yaşlarında bir hanımefendi, psikolojik problemleri olduğunu düşünüyoruz" şeklinde yanıt verdi. 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.