Pehlivan Tele1'de anlattı: İşte Hakan Çelenk'in kovulmasının perde arkası

Doğan Grubu bünyesindeki Posta gazetesinde siyasi analizler yazan, aynı zamanda yazıişleri kadrosunda editör olarak çalışan Hakan Çelenk, CNN TÜRK'te katıldığı tartışma programlarında sonucu 'Hayır' olan analizler yaptığı...

Doğan Grubu bünyesindeki Posta gazetesinde siyasi analizler yazan, aynı zamanda yazıişleri kadrosunda editör olarak çalışan Hakan Çelenk, CNN TÜRK'te katıldığı tartışma programlarında sonucu 'Hayır' olan analizler yaptığı için kovulmuştu. Odatv davasını değerlendirmek için Tele1 ekranlarında Enver Aysever'in konuğu olan Odatv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan, Hakan Çelenk'in işten çıkarılmasının perde arkasını anlattı.

Çelenk'in Posta'nın birinci sayfasının da editörü olduğunun altını çizen Pehlivan, "Ocak ayının sonunda Hakan Çelenk CNN TÜRK ekranlarına çıkıyor ve orada 'hayır'a çıkabilecek bazı sözler söylüyor. Bunu duyan Aydın Doğan yurtdışında tatilde olan Posta Genel Yayın Yönetmeni Rıfat Ababay'ı telefonla arıyor. O sırada Hakan Çelenk de yurtdışında tatilde" dedi.

Aydın Doğan'ın Hakan Çelenk'in hemen kovulmasını istediğini belirten Pehlivan, "Bir türlü kovulamıyor Hakan Çelenk" dedi. 

Enver Aysever'in 'Ayrıntılar' programında konuşan Barış Pehlivan, olayın perde arkasını şöyle anlattı:

">

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

ABD'li çip şirketi Nvidia, İsrailli Run:ai'yi satın alacağını duyurdu
TikTok CEO’su açıkladı: İçiniz rahat olsun, hiçbir yere gitmiyoruz
ABD Kongresi'nden TikTok kararı geldi: Satışı için 12 ay süresi var
Apple yeni iPad cihazları duyuracak: tarihler belirlendi
Navalni'yi öldüren emri Putin vermedi