Pınar Altuğ ve kocası düğüne gitti! Yağmur Atacan'ın pantolonu beğenilmeyince...

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan arkadaşlarının nikahından paylaşım yapmış oldu. Altuğ'un takip edenleri kocasının pantolonunu beğenmeyince meşhur oyuncu kendini tutamadı. Verdiği yanıtlarla gündeme gelen Altuğ'a bu sefer Atacan'dan...

Türkiye'yi sarsan depremler sonrası depremzedeler için ellerinden gelen icra eden Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çifti arkadaşlarının nikahındaki anları paylaştı.

Sosyal medyada verdiği yanıtlarla gündeme gelen Altuğ gene kendini tutamadı. Paylaşıma Yağmur Atacan'ın boyu ve pantolonuyla ilgili yorum yağdı.

Atacan pantolonunun beğenilmemesine ve gelen yorumlara karısı benzer biçimde cevap verdi.

Altuğ ilkin bir takipçisinin "Siyah bir elbise giyseydiniz Pınar Hanım. Gelinin giysisi güzelliği öne çıkardı" sözlerine "Bizim yerimize siz gelseydiniz nikaha? O vakit tanıyan biri de olmazdı gelin daha ön planda olurdu ne dersiniz? Artık hakikaten kendinizi şaştınız pes!" diyerek yanıt verdi.

Atacan ise pantolonu yüzünden kısa göründüğü yorumuna "Kesin pantolondan böyle çıkmışımdır" dedi.

Eski oyuncu bir takipçinin "Bu pijama görünümlü pantolon asla lakin asla olmamış. Bu Murat Övünç, Fatih Ürek, Yılmaz Morgül benzer biçimde şarkıcılar giyse saygı duyardım. Sahte kostümü gereği alkışlardım. Ama Yağmur bey ne ilgi?" yorumuna ise "Sahne alıcaksın dediler, dolduruşa geldim" yanıtını verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.