Pençe-Kilit Operasyonunda : 1 Asker Şehit Oldu, 1 Asker Yaralandı

Şehit Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan'ın vatan mücadelesindeki kahramanlığı ve fedakarlığı, milletimizin baş sağlığı dilekleriyle anılıyor. Aynı saldırıda yaralanan askerin ise en kısa sürede sağlığına kavuşması için gerekli tıbbi müdahalelerin yapıldığı belirtiliyor.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan açıklamaya göre, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen taciz ve sızma girişimi neticesinde Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan şehit oldu. Ayrıca, aynı saldırıda bir asker de yaralanarak tedavi altına alındı.

MSB'nin verdiği bilgilere göre, Pençe-Kilit operasyonu kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen kararlı mücadelede, terör örgütü mensupları tarafından düzenlenen saldırıya anında müdahale edildi. Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan'ın kahramanca mücadelesi sonucunda şehit olduğu belirtildi. Aynı olayda yaralanan asker ise derhal sağlık ekiplerince müdahale edilerek tedavi altına alındı.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan'ın vatan mücadelesindeki kahramanlığı ve fedakarlığı için bir kez daha milletimizin başı sağolsun. Yaralı askerin ise en kısa sürede sağlığına kavuşması için gerekli tıbbi müdahalelerin yapıldığı belirtildi.

Bu üzücü olay, ülke genelinde terörle mücadelede gösterilen kararlılık ve cesaretin bir göstergesi olarak ön plana çıkarken, güvenlik güçlerinin ülkenin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden sürdürdüğü mücadelede bir kez daha gözler terörle mücadeledeki birlik ve dayanışmayı güçlendirmeye çevrildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Hollywood'un "B Film Kralı" efsane yönetmen Roger Corman, hayata gözlerini yumdu!
Geçtiğimiz hafta ekrana gelmemişti. Bahar dizisinden bir kötü haber daha geldi
Kuşum Aydın'ın Son Estetiği Gündem Oldu! Görenler Gözlerine İnanmadı!
Camdaki Kız'dan sonra en iddialı dizi: Kanal D yerine gelecek diziyi açıkladı!
E-Call Teknolojisi Kaza İncelemesinde Önemli Rol Oynuyor: Savcılığın Tutumunda Tartışma