Pendik ve Küçükçekmece'de yangın!

Pendik ve Küçükçekmece'de ard arda yangın çıktı. Pendik'te ormanlık alanda çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayıldı. Küçükçekmece'de

Pendik ve Küçükçekmece'de ard arda yangın çıktı. Pendik'te ormanlık alanda çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayıldı. Küçükçekmece'de Nükleer Araştırma Merkezi'nin yanındaki otluk alanda çıkan yangın ise yaklaşık bir saat sonra kontrol altına alındı.

Küçükçekmece'deki Çekmece Nükleer Araştırma ve Eğitim Merkezi yanındaki otluk ve ağaçlık alanda yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan yangına çok sayıda itfaiye ekibi ile Mekanize Piyade Birliği’ne bağlı askerler müdahale etti.

Yangın saat 15.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle Küçükçekmece Halkalı’da bulunan Çekmece Nükleer Araştırma ve Eğitim Merkezi’nin yanında bulunan kuru otluk ve ağaçlık  alanda başladı.  Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Alanın geniş olması nedeniyle itfaiye ekipleri yangına müdahalede yetersiz kaldı. Rüzgarın da etkisiyle hızla yayılan yangın Çekmece Nükleer Araştırma ve Eğitim Merkezi’nin bahçesine kadar geldi.

KÜÇÜKÇEKMECE'DEKİ YANGINDA KÖPEK YAVRULARINI YURTTAŞLAR KURTARDI

Yangının sirayet ettiği güzergahta bulunan araçlar uzaklaştırıldı. Çevre ilçelerden çağrılan takviye itfaiye ekipleri ile birlikte Mekanize Piyade Birliği’ne bağlı askerlerin ortak çalışması ile yaklaşık bir saat sonra yangın tamamen kontrol altına alındı.

Yangında 6 köpek yavrusunu ise çevredeki yurttaşlar kurtardı. vatandaşlar kurtardı.

PENDİK'TEKİ YANGINA MÜDAHALE DEVAM EDİYOR

Pendik Kurtköy'de ise, ormanlık alanda çıkan yangın ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangının soğutma çalışması devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Britney Spears'tan sinir krizi geçirdiği iddiasına yanıtladı: 'Bu işin arkasında annem var'
İlk bölümünden beri milyonlarca insanı resmen ekrana kilitledi!: İşte 2 Mayıs reyting sonuçları!
Acının Sağlığa Zararları Ortaya Çıktı! Pul Biber Tüketimini Azaltın!
Muşmula: Doğanın Şifa Dolu Lezzeti
3 Mayıs 2024 günlük burç yorumları!