Pendikspor, Kasımpaşa'yı mağlup etti: Skor 3-2

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Pendikspor, evinde ağırladığı Kasımpaşa'yı 3-2'lik skorla mağlup etti. Maçın kahramanlarından biri olan Ernecan Yardımcı, 68. dakikada attığı golle takımına galibiyeti getirdi.

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Pendikspor, evinde ağırladığı Kasımpaşaspor'yı 3-2'lik skorla mağlup etti. Maçın kahramanlarından biri olan Ernecan Yardımcı, 68. dakikada attığı golle takımına galibiyeti getirdi.

MAÇTAN DAKİKALAR

68. DAKİKADA ERCAN YARDIMCI'NIN GOLÜ: Thiam'ın savunmanın arkasına attığı pasta topla buluşan Erencan Yardımcı, ceza sahasına girip sol çaprazdan attığı şık golle takımını öne geçirdi. 80. DAKİKADA UMUT NAYIR'IN FIRSATI: Midtsjö'nün sağ taraftan yaptığı ortada arka direkte yükselen Umut Nayir'in kafa vuruşu, auta çıktı ve Pendikspor'un fırsatı kaçtı. Sağ taraftan yapılan ortada penaltı noktası yakınında topa vuran Thuram, skoru 3-2'ye getiren golü kaydetti.

GOLLER VE KARTLAR

Pendikspor'un gollerini Umut Nayir, Thiam ve Thuram atarken, Kasımpaşa'nın gollerini Rassoul (kendi kalesine) ve Gökhan Gül kaydetti. Sarı kartlar ise Alpaslan Öztürk, Endri Çekiçi ve Ivo Vieira (Pendikspor) ile Gomis, Yasin Özcan ve Sami Uğurlu (Kasımpaşa) tarafından görüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

UEFA Avrupa Ligi'nde Finalistler Belli Oldu!
Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu: İmzalar Atılıyor!
Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Napoli'ye transfer oluyor! Fenerbahçe taraftarını yıkan haber!
Ali Koç yeniden aday: Fenerbahçe seçimleri heyecanı
Jose Mourinho, mesleği ne zaman bırakacağını açıkladı!