Pendik'te Kaymakamın İkamet Ettiği Bölgede Silahlı Saldırı

Pendik'in sakin mahallesinde gerilim dolu anlar! Siyah kıyafetli ve kasklı iki şüpheli, polis kontrolünde silahlarını çekti. Kaymakamın ikamet ettiği bölgeye ateş eden şüpheliler, hızla kaçtı. Saldırı sonucu can kaybı olmadı. Polis geniş çaplı arama başlattı.

Pendik ilçesinin Batı Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde yaşanan olayda, siyah kıyafetli ve kasklı iki şüphelinin motosikletle geldiği bildirildi. Olay, Pendik Kaymakamının ikamet ettiği lojmanın önünde gerçekleşti.

Polis memurlarının durumlarından şüphelenerek kimlik kontrolü yapmak istediği şüphelilerin, ansızın silahla ateş açtığı belirtildi. Ancak saldırı sonucunda şans eseri can kaybı veya yaralanan olmadı.

Olayın ardından polis ekiplerinin karşılık vermesi üzerine şüpheliler olay yerinden kaçtı. Şüphelilerin kimlik tespiti ve yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlatıldı.

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, saldırının gerçekleştiği saatlerde şüphelilerin bina girişine motosikletlerini bıraktıkları ve çevreyi dolaşmaya başladıkları belirtildi. Valilik, şüphelilerin yakalanması için çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Türkiye'nin yüzde 90'ından fazlası burada üretiliyor! Avrupa'ya satışlarında rekor kırdı
FETÖ'nün Sızmaya Çalıştığı 544 Şüpheli Yakalandı: KISKAÇ-15 Operasyonu
Tom Cruise denize böyle girdi! Yıllar sonra çıplak yakalandı!
Oyuncu Batuhan Karacakaya’nın ‘şantaj’ davasından haber var!
Son haline inanamayacaksınız. Efsane Manken, Güzide Duran'ın son hali adeta büyülüyor!