Pendik’te yeni doğan bebeği birinci kattan atan anne ve sevgilisi gözaltına alındı

Pendik'te bulunan birinci kattaki evlerinden yeni doğurmuş olduğu bebeğini atan anne A.Y ve sevgilisi D.Ç. gözaltına alınmış oldular. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Pendik'te, birinci kattaki evinden yeni doğurduğu bebeği atan anne ve sevgilisi gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

APARTMANIN BAHÇESİNDE TERK EDİLMİŞ BEBEK BULUNDU

Pendik'te 1 Mart tarihinde gece saatlerinde apartmanın bahçesinde terk edilmiş bir bebek bulunmuştu. Yardım ekibine teslim edilen bebek, yoğun bakım ünitesindeki tedavisine devam ederken, anne A.Y. ve sevgilisi D.Ç., yeni doğan bebeği birinci kattaki evlerinden aşağı atanlar olarak tespit edilerek yakalandı ve gözaltına alındı.

Emniyetteki prosedürleri tamamlayan iki şüpheli, "kasten öldürmeye teşebbüs" suçlamasıyla Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edildi. Şüphelilerin adli süreçleri devam ediyor.

Diğer bir yandan, anne A.Y.'nin hamile olduğunu ailesinden gizlemiş olduğu ve gece saatlerinde dünyaya getirmiş olduğu bebeğini apartmanın birinci katta bulunan evinden aşağı attığı tespit edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.