Kurtlar Vadisi’nde Cerrahapaşalılar'ın ablasıydı, yıllar sonra ortaya çıktı! Son hali gündem oldu

Bir döneme damga vuran ve hala oldukça konuşulan Kurtlar Vadisi'nin oyuncularının son halleri merak ediliyor. Dizide Cerrahapaşalılar'ın ablası görevi ile büyük beğeni toplayan Şıvga Gerez seneler sonrasında ortaya çıktı ve son...

Yayınlandığı dönemde fırtınalar estiren ve tekrarları ile gündemden düşmeyen Kurtlar Vadisi oyuncularının son halleri ve şimdi ne yaptıkları tüm dizi fanatikleri tarafınca merak ediliyor.

Dizide Polat Alemdar’ın düşmanlarının akıl hocası, Cerrahpaşalılar'ın ablasına yaşam veren Şıvga Gerez seneler sonrasında ortaya çıktı. Kurtlar Vadisi'yle büyük bir çıkış yakalayan meşhur oyuncunun son hali ise gündem oldu.

Necati Şaşmaz, Selçuk Yöntem, Oktay Kaynarca, Haldun Boysan, Tarık Ünlüoğlu, İstemi Betil, Zafer Ergin ve Özgü Namal'ın başrollerini paylaşmış olduğu Kurtlar Vadisi'nde 'Cerrahpaşalılar'ın ablası' rolünü canlandıran Gerez, dizideki görevi hakkında açıklamalar yapmış oldu.

Habertürk'e konuşan Gerez; Oyunculuğa geçiş sürecinden bahsederek, "Oyunculuk aileden geldi aslına bakarsak. Annem eski bir beyazperde sanatçısı olan Üftade Kimi. Annemin yardımıyla mühim kişilikler ve oyuncuları tanıma fırsatım oldu. Atıf Yılmaz'ın yönettiği ve Hüseyin Peyda'nın rol almış olduğu 'Mezarımı Taştan Oyun' filmiyle oyunculuk hayatına başlamış. Onun üzerimde tesiri oldu. 2001'de 'Dansöz' filmiyle oyunculuğa başladım. Ardından pek oldukça dizide rol aldım. Ağabeyimin dostu Osman Sınav ile tanışmamla 'Kurtlar Vadisi'ne dahil oldum" dedi.

Şıvga Gerez sözlerini şu şekilde sürdürdü: Canlandırdığım karakterin adı yoktu, 'Cerrahpaşalılar'ın Ablası' olarak tanındım. Sert ve inatçı bir hanım rolündeydim. Sanıyorum, annemin oyuncu olmasından kaynaklı olarak oyunculukta asla zorlanmadım.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Ajda Pekkan, estetik olup kilo verdi: 8,5 milyon kazanacağı konseri için kolları sıvadı
Ünlü isimleri tek tek saydı onların adına da utandım dedi: Esra Dermancıoğlu'nu çıldırtan konu
Dilber bu kez kombiniyle dillere düştü
Bir dizi daha erken final yapıyor
Mr. Dosso Dossi Dj setinin başına geçti, heyecan dorukta!