Pepe iddialı konuştu

Porto zaferinin ardından gelen ligde ki Konya galibiyeti ile formda olan Beşiktaş, gözünü Cumartesi günü oynanacak olan derbiye dikti.12 yıldır Kadıköy’de ezeli rakibi Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmalarda galibiyet yüzü...

Porto zaferinin ardından gelen ligde ki Konya galibiyeti ile formda olan Beşiktaş, gözünü Cumartesi günü oynanacak olan derbiye dikti.

12 yıldır Kadıköy’de ezeli rakibi Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmalarda galibiyet yüzü göremeyen  “O sene bu sene'' parolasıyla bu zorlu mücadeleye hazırlanan siyah-beyazlılarda eski futbolcular, takıma bu sezon katılan oyunculara Türkiye’deki derbilerin önemini anlattılar.

Senelerce Real Madrid forması giyen ve sayısız El Clasico’ya çıkan Pepe, soğukkanlı bir şekilde “No problem! (Sorun yok) Derbi benim işim. Ben böyle maçlara zaten alışkınım. İspanya’da daha sertlerini, daha zorlarını oynadım. Barcelona ile oynadığımız maçları dünya biliyor... Kimse merak etmesin, kontrol bende... Fenerbahçe maçı da elbette kolay olmayacak ama onları yenecek gücümüz var. Biz çok iyi bir takımız. Onlara Beşiktaş’ın kim olduğunu göstereceğiz'' dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Sporting Lizbon, Portekiz Primeira Liga Şampiyonluğunu Kazandı
Fenerbahçe Konyaspor'a Konuk Oluyor
Gaziantep FK Süper Lig'de Düşme Tehlikesiyle Karşı Karşıya:Arda Kızıldağ'ın Cezası Takımı Zorluyor
Beşiktaş, Angel Di Maria Transferini Gündemine Aldı
Ziraat Türkiye Kupası Yarı Finalinde Heyecan Dorukta!