Pereira risk almak istemiyor

Spor Toto Süper Lig'de Osmanlıspor ile karşılaşacak Fenerbahçe hazırlıklarına devam ediyor. Milli maçlar için verilen aranın dönüşünde taktik provalara başlama imkanı bulan Vitor Pereira henüz ilk 11'i netleştirmedi.Kadroda...

Spor Toto Süper Lig'de Osmanlıspor ile karşılaşacak Fenerbahçe hazırlıklarına devam ediyor. Milli maçlar için verilen aranın dönüşünde taktik provalara başlama imkanı bulan Vitor Pereira henüz ilk 11'i netleştirmedi.

Kadroda 6 ismin forması bu maç özelinde garanti görünüyor. Kalede Volkan, stoperlerde Simon Kjaer ve Bruno Alves, orta sahada Mehmet Topal ve Josef de Souza, ilerideyse Robin van Persie'nin maça ilk 11'de başlamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Ancak Pereira hem kenar oyuncuları hem de takımla çalışmalara yeniden başlayan Diego konusunda net kararını vermedi. Diego ve Ozan'ı son antrenmanda bir kez daha deneyecek Pereira aceleci davranmayacak. Ancak Diego formaya yakın olan isim olarak görünüyor. Savunmanın ve hücumun kenar oyuncularının sağlik ve kondisyon durumlarını maç gününe kadar takip edecek Vitor Pereira, önlerindeki yoğun takvim öncesinde risk almak istemiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Büyük derbiye saatler kala Fenerbahçe cephesinde beklenmedik bir şok yaşandı!
Beşiktaş yöneticileri, Türkiye Futbol Federasyonu'na hakemler konusunda çağrıda bulundu
Aziz Yıldırım, Manisa’da bir düğüne katıldı!
Bayer Leverkusen Bundesliga'da Namağlup Şampiyon Oldu: Tarihi Bir Başarı!
Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Öncesi Teknik Direktörlerin Rekabeti