Perinçek Vatan Partisi'nin adayını açıkladı!

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin Partisinin aldığı kararı basın toplantısıyla duyurdu.Perinçek gerçekleştirdiği basın toplantısında Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu'nda Cumhurbaşkanlığı...

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin Partisinin aldığı kararı basın toplantısıyla duyurdu.

Perinçek gerçekleştirdiği basın toplantısında Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu'nda Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin alınan kararları açıkladı. Perinçek şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye, Atlantik Sisteminin adayları ile Cumhuriyetimizle sorunlu AKP lideri Tayyip Erdoğan arasında bir seçime mahkûm edilemez. Sistemin içinde bir çözüm yoktur.

Türkiye, Silivri duvarlarının yıkılmasından bu yana Atlantik sisteminden kopma sürecine girmiştir. Ülkemiz dünyanın geleceğini belirleyecek olan Avrasya’daki bağımsız konumuna yerleşme yolundadır.

Bu süreç sancılıdır. Silivri duvarlarının yıkılması, PKK’nın hendeklere gömülmesi, Fethullahçı Gladyonun 15 Temmuz gecesi ezilmesi, Türk Ordusunun Fırat Kalkanı Harekâtıyla ABD-İsrail koridorunu yarması, bütün bu olaylar, içinde bulunduğumuz dönemin olağanüstü karakterini yansıtıyor. Ülke düzleminde ve Batı Asya’da silahların konuştuğu bir iklimin içindeyiz.''

VATAN PARTİSİ'NİN ADAYI KİM?
VP'nin 2019 seçimlerine ilişkin kararını da açıklayan Perinçek, "Vatan Partisi, Cumhurbaşkanı, TBMM ve Yerel Yönetim seçimlerine adaylarıyla katılacak ve Milli Hükümetin kurulmasındaki önder görevini yerine getirecektir" dedi.

Bir gazetecinin “Cumhurbaşkanlığı’na aday mısınız'' sorusuna ise Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek şöyle yanıt verdi:

“Vatan Partisi Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, TBMM seçimlerinde ve yerel yönetimler seçimlerine kendi adaylarıyla girecektir. Tabi Vatan Partisi’nin Genel Başkanı, Cumhurbaşkanlığı seçiminin doğal adayıdır. Tabi biz Türkiye’nin diğer halkçı, devrimci, milliyetçi şahsiyetleriyle ortak görüşmeler yapıp ortak bir girişim başlatıp ortak bir aday belirleme kararı aldık. Vatan Partisi’nin Genel Başkanı Cumhurbaşkanlığı aday adayıdır. Ama seçime giderken kim genel başkan olacak onu da şimdi bilmiyoruz. Ölümlü kalımlı dünya.''

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kirli Sepeti Final Yapıyor: Karakterlerin Sonu Ne Olacak?
AK Partili Külünk'ten Şok İddia: Erdoğan'a Düzmece Anketler Sunuldu!
Sosyal Medyada Diyanet'e Ezan Tartışması: Ezanı Selahattin Paşalı Okusun!
İsrail'i durduracak tek ülke ABD
Numan Kurtulmuş siyasi partileri ziyaret edecek