Perinçek'ten Afrin açıklaması: Kalbimiz çarpıyor, Kandil teslim olabilir

ABC Haber MerkeziVatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Afrin operasyonuna dair sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Doğu Perinçek paylaşımında, "Yüreğimiz kahraman Mehmetçikle çarpıyor. Zafer Türk ordusunun olacak."...

ABC Haber Merkezi

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Afrin operasyonuna dair sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Doğu Perinçek paylaşımında, "Yüreğimiz kahraman Mehmetçikle çarpıyor. Zafer Türk ordusunun olacak." ifadelerini kullandı.

Doğu Perinçek, Ulusal Kanal'a yaptığı açıklamada ise, "Kandil şu anda teslim olmayı tartışıyor. Mehmetçiğin zafer harekatı başladı" dedi.

Perinçek'in paylaşımı şu şekilde:

"Türk Silahlı Kuvvetlerince hudut güvenliği ile bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak amacıyla Suriye'nin kuzeybatısında Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve IŞİD'e mensup teröristleri etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş bölge halkını terör örgütlerinin baskı ve zulmünden kurtarmak üzere Zeytin Dalı Harekatı başlatılmıştır."

TGB ise 'Mehmetçiğin zaferine kilitlenmek dışında bir seçenek yoktur. Türk gençliği bu sorumlulukla hareket etmeye devam edecektir' başlıklı açıklama yayımladı.

TGB'nin açıklaması şu şekilde:

"Bölgedeki gelişmeler Türk ordusunun müdahalesinin ne kadar kritik önemde olduğunu bir kez daha ortaya koyuyor. Suriye’nin kuzeyi, Irak’ın Kuzeyi ve Türkiye’nin güneydoğusu birleştirilerek bir terör koridoru, terör devleti yaratma hedeflerinden vazgeçmeyen ABD, kara gücüm dediği kuvvetler eliyle saldırılarına devam ediyor.Bu koşullar altında Mehmetçiğin zaferine kilitlenmek dışında bir seçenek yoktur. Türk gençliği bu sorumlulukla hareket etmeye devam edecektir."

'SURİYE ORDUSU İLE İŞ BİRLİĞİ YAPMAZSANIZ...'
TGB açıklamının devamında AKP hükümetine çağrıda bulundu:

"Bölgedeki düğümü çözmek için gerekli bir diğer hadise, bölge ülkelerinin ittifakıdır. Suriye ile kavga ederek ABD ile mücadeleyi kazanamazsınız. Suriye’yi bölme hedefiyle Türkiye’nin vatan bütünlüğünü koruyamazsınız. Suriye ordusu ile iş birliği yapmazsanız Türk askerinin canını tehlikeye atarsınız! İç cephede ve bölgede birlik, Afrin operasyonunu başarıya ulaştıracak yegâne denklemdir. Hükümeti ve Cumhurbaşkanını, kişisel zaafları ve kinleri bir kenara bırakarak Mehmetçiğin ve Türkiye’nin başarısına kilitlenmeye davet ediyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Dursun Özbek’ten Ali Koç’a büyük çağrı! Delikanlıysan gel!
Serdar Ortaç: "Kızlarda ayrılık acısı bir ay sürer"!
Derbi kavgası neredeyse tüm Türkiye'ye yayıldı: Yaralılar var!
Kayseri, ünlü peyniri artık yerli olarak üreterek İtalya'ya rakip olacak!
20 Mayıs 2024 Resmi Gazete kararları