Perşembe Gecesine Damga Vuran Bir Dilber!

Son günlerin en çok konuşulan dizisi İnci Taneleri yayın hayatına başladı. Dizide Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansı performansı bugün eksiksiz hali ile seyirci karşısına çıktı.

İnci Taneleri dizisinin merakla beklenen ilk bölümü nihayet yayınlandı. Yılmaz Erdoğan'ın hem senaristliğini hem de başrolünü üstlendiği dizi, özellikle Dilber'in dans sahnesiyle dikkat çekiyor. Perşembe akşamı izleyiciyle buluşan ilk bölüm, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Dilber'in dans performansı, izleyicilerden gelen yorumlarla gündeme danga vurdu.

"DILBER EVIN BARKIN YOK MU"

Dizi geçtiğimiz haftalarda yayınlanan fragman ile adından sıkça söz ettirmiş ve uzun süre gündemden düşmemişti. Büyük merakla beklenen o an geldi ve Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansı performansı perşembe akşamı eksiksiz hali ile seyirci karşısına çıktı.

Yayın hayatına başlayan İnci Taneleri hem konusu hem de özellikle pavyon sahneleri ile izleyiciyi ekran başına kilitledi. Hazar Ergüçlü'nün yeteneğini gözler önüne serdiği sahne ise gecenin en çok konuşulan konularından biri oldu. Gemileri Yakarım şarkısı ile daha yayın hayatına başlamadan trendlerde yerini alan dizinin yeni bölümleri ise seyirci tarafından merakla bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Survivor'ın eski yarışmacısı Hakan Hatipoğlu'ndan hayranlarını endişelendiren haber
Fatih Ürek'in 5 katlı malikanesi: Evi boyatmak için istenen para ağızları açık bıraktı
Dizi oyuncuları birbirine girdi: 'Cannes'da çıplaklık' tartışması
Ece Erken, arkadaşı ve eski eşinin fotoğrafını görünce sert konuştu: Alıştım şerefsizlere
Ajda Pekkan, estetik olup kilo verdi: 8,5 milyon kazanacağı konseri için kolları sıvadı