Peru'da bulunan Maria uzaylı mı, mumyalanmış bir insan mı? Ortaya çıkacak

Peru'da bu mumyanın akıbetinin sorgusu devam ediyor. Peru'da bulunan bu Maria, hakkında pek çok soru işareti bulunuyor. Peru'da keşfedilen Maria adlı mumyanın insandışı parmak izi karışıklık yarattı. Son durum bilinmeyen bir çember gibi..

UFO araştırmacıları, Peru'da "María" adı verilen bu mumyanın, binlerce yıldır Peru'nun güneyinde gömülü olan bir "uzaylı keşfi" olduğunu söylüyor.

María, yumurta şeklinde kafası, üç parmaklı kolları ve üç ayağı olan tebeşir beyazı bir insansı olarak tanımlanıyor.

Ancak bilim adamları, hükümet yetkilileri ve arkeologlar, María'nın muhtemelen normal bir insan vücudunda olduğuna ve keşfedildiğinde "toz" adı verilen diyatomlu toprakla kaplı olması nedeniyle bu şekilde tanımlanabileceğine inanıyorlar. 

Eski Colorado Başsavcısı Joshua McDowell, María'nın parmak izinin geleneksel insan parmak izi modeliyle eşleşmediğini belirterek, "María'nın parmak izi insan parmak izleriyle eşleşmiyor."

McDowell, olağandışı muzların María'nın bir uzaylı olduğuna dair kesin bir kanıt olmadığı konusunda ısrar etti ve "Bunun, cildinin korunma şekliyle bir ilgisi olabilir" dedi.

Adli Tıp ve Adli Bilimler Enstitüsü arkeologlarından Flavio Estrada, düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi: "Bu tamamen uydurma bir hikaye." Maria'daki çalışmalar halen devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.