Pervari’de aileler arasında silahlı kavga: 1’i ağır 5 yaralı

Pervari ilçesinde iki aile arasında gerçekleşen silahlı kavga sonucunda, biri ağır olmak üzere toplamda beş kişi yaralandı. Kavga, henüz belirlenemeyen bir nedenle başladı ve taraflar arasında çıkan çatışmada silahlar kullanıldı.

Siirt'in Pervari ilçesinde, iki aile arasında meydana gelen silahlı çatışmada, Pervari DEVA Partisi Belediye Başkan adayı İsmail Bilen'in kardeşi Dündar Bilen ile AK Parti Belediye Başkanı Tayyar Özcan'ın kardeşi Lokman Özcan, Mustafa Özcan ve iki yeğeni dahil olmak üzere toplam beş kişi yaralandı, kişilerden bazıları ciddi şekilde yaralandı. Olayın ardından sağlık ekipleri ve güvenlik güçleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından tedavi edilmek üzere hastanelere sevk edildi. 

PERVARİ'DE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLDİ

Pervari ilçesinde, olayın detaylarıyla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı ve giriş-çıkışlar yasaklandı. Siirt Valiliği tarafından yapılan açıklamada, ilçede sokağa çıkma yasağının 3 Nisan 2024 tarihinden itibaren saat 01.00'den geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar uygulanacağı belirtildi. Bu yasağa vatandaşların uyması önemle vurgulandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Hakan Ateş Seçil Erzan davasıyla ilgili ilk kez itiraf etti!
Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu'nu Ziyaret Edecek
Gülben Ergen Sosyal Medyada Çocuk İstismarı İçin İsyan Etti
Gaziantep'te kadın cinayeti: Tartıştığı eşini öldürdü, oğlu ve damadını yaraladı
Bodrum katta yangın: Dumanlar tüm binayı sardı