Pes Dedirtti: Afgan göçmenler havlu kolilerinin arasından çıktı!

TIR’ın dorsesindeki havlu kolileri arasında pes dedirten bir durum yaşandı. Kağıt havlu kolilerinin arasında gizlenen 39 kaçak göçmen tespit edildi. 39 kaçak göçmen ise sınır dışı edilmek üzere Düzce İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Düzce'de polis tarafından durdurulan bir TIR'da yapılan aramalarda, kağıt havlu kolilerinin arasına gizlenmiş halde 39 Afganistan vatandaşı kaçak göçmen bulundu. Sürücü olarak tespit edilen Mehmet O. adlı şahıs da olayla ilgili olarak gözaltına alındı.

39 AFGAN ELE GEÇİRİLDİ

Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çilimli ilçesi Arabacı Mahallesi'nde seyreden 59 AR 460 plakalı bir TIR'ı durdurdu. Yapılan aramalarda, TIR'ın dorsesinde bulunan kağıt havlu paketleri arasında ahşap bölmelere saklanmış şekilde toplam 39 Afganistan vatandaşı kaçak göçmen ele geçirildi.

Kaçak göçmenlerin ülkeye yasa dışı yollarla sokulduğu ve İstanbul'a götürülmek üzere oldukları öğrenildi. Organizatör olduğu belirlenen TIR sürücüsü Mehmet O. gözaltına alındı. 39 kaçak göçmen ise sınır dışı edilmek üzere Düzce İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

"İsrail soykırımda ısrarcı"
Panama'da Yeni Lider Göç Sorununa Karşı Harekete Geçiyor: Darien Boşluğu Kapatılacak
Tayland'da Aşırı Sıcaklar: 61 Kişi Sıcak Çarpması Nedeniyle Hayatını Kaybetti
ABD, Ukrayna'ya 400 Milyon Dolarlık Silah ve Teçhizat Yardımını Duyurdu
St. Petersburg'da Nehre Uçan Otobüs Kazasında 7 Kişi Hayatını Kaybetti