Peugeot'un Yeni Canavarı Tanıtıldı: 1 Milyon 435 Bin TL'ye Üst Düzey Performans!

Peugeot, hafif ticari araç pazarındaki en büyük atılımını gerçekleştirdi. Yeni Peugeot Boxer, hem yüksek performansı hem de otomatik şanzıman sisteminin sunduğu sürüş keyfi ile dikkat çekiyor. İşte detaylar...

Peugeot, yeni Boxer modelini tanıttı. Bu araç, çok yönlü yükleme seçenekleriyle profesyonellerin ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflerken, yeni şanzımanı ile sürücü yorgunluğunu en aza indiriyor. 2.2 BlueHDi dizel motorla sunulan Boxer, manuel şanzımanla 140 BG ve AT8 otomatik şanzımanla 180 BG gücünde seçenekler sunuyor.

Peugeot Boxer'ın Özellikleri

Peugeot Boxer, 4,04 metre aks mesafesi ve 15 ile 17 m³ olmak üzere iki farklı gövde tipi ile piyasaya sunuluyor. L4H2 ve L4H3 seçenekleriyle her ihtiyaca uygun bir tasarım sunan Boxer, manuel şanzımanlı versiyonlarında BlueHDi 180 BG (L4H2, 15 m³, 3,5 Ton), BlueHDi 180 BG (L4H3, 17 m³, 3,5 Ton) ve BlueHDi 140 BG (L4H2, 15 m³, 4 Ton) seçenekleri sunarken, AT8 otomatik şanzımanlı versiyonu ise BlueHDi 180 BG (L4H2, 15 m³, 3,5 Ton) kombinasyonları ile öne çıkıyor.

Dış tasarımı aerodinamik verimliliği ile dikkat çeken Boxer, tampon, ön ızgara ve aynalarda tamamen aerodinamik unsurlar içeriyor. Peugeot Boxer, sınıfının en kapsamlı konfor ve güvenlik özelliklerini sunarak geri dönüş kamerası, 10 inç dokunmatik ekran ve geniş saklama alanları ile günlük yaşamı pratikleştiriyor. Ayrıca, cruise kontrol, aktif şerit takip sistemi, yaya ve bisikletli algılama özellikleri ile profesyonel bir destek sağlıyor.

Ağustos'ta Türkiye'de

Peugeot Boxer, 1 milyon 435 bin TL'den başlayan fiyatlarla Ağustos ayında Türkiye'de satışa sunulacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.