PFDK'dan Okan Buruk, Trabzonspor, Michy Batshuayi ve Beşiktaş'a para cezası yağdı!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'a 117 bin lira para cezası uyguladı. Galatasaraylı futbolcu Michy Batshuayi de 117 bin lira ceza aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılmış olan açıklamada, Okan Buruk'un Galatasaray-Kasımpaşa maçındaki sportmenliğe aykırı davranışı nedeniyle 117 bin lira para cezası aldığı bildirilmiş oldu.

Aynı karşılaşmada, Galatasaray taraftarlarının yaptığı çirkin ve kötü tezahüratlar sebebiyle kulübün tribün kapatma cezası aldığı da belirtildi.

Galatasaraylı futbolcu Michy Batshuayi'nin ise Fenerbahçe ile oynanan maçta sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 117 bin lira para cezasına çarptırıldığı ifade edildi.

Beşiktaş Kulübü de Bellona Kayserispor ile oynanan maçta taraftarlarının yaptığı kötü tezahüratlar yüzünden 288 bin lira para cezası aldı. Aynı maçta Kayserispor'un taraftarlarının neden olduğu saha olayları sebebiyle ise 336 bin lira para cezası verildi.

Trabzonspor'un ise kulübün web sitesinden yayımladığı sportmenliğe aykırı açıklamalar nedeniyle 300 bin lira para cezası aldığı bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.