PFDK’den Burak Yılmaz’a ceza geldi!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Çaykur Rizespor maçında meydana gelen olaylar nedeniyle Teknik Direktör Burak Yılmaz'a bir maç men cezası ve 39 bin TL para cezası verirken, Kayserispor'a toplamda 192 bin TL para cezası uyguladı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Çaykur Rizespor ile Kayserispor arasındaki Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasındaki maçta meydana gelen olaylarla ilgili olarak Kayserispor ve teknik direktörleri Burak Yılmaz'a ceza verildiğini duyurdu.

PARA CEZASI VERİLDİ

PFDK, Kayserispor'a toplamda 192 bin TL para cezası uygularken, Teknik Direktör Burak Yılmaz'a 1 maç men cezası ve 39 bin TL para cezası verdi. PFDK'nın kararları, Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi web sitesinde yayınlandı.

PFDK tarafından yapılan açıklama şu şekildedir:

"Kayserispor Kulübü, 02.03.2024 tarihinde oynanan Çaykur Rizespor-Kayserispor Süper Lig müsabakasında taraftarlarının sebep olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezonda misafir kulüp olduğu maçta ikinci kez gerçekleşmesinden dolayı 80.000 TL para cezasına çarptırıldı. Aynı maçta Kayserispor Kulübü, taraftarlarının sebep olduğu saha olayları nedeniyle 112.000 TL para cezasına çarptırıldı. Aynı müsabakada Kayserispor Kulübü antrenörü Burak Yılmaz, rakip takım tribünlerine ve rakip takım mensuplarına yönelik sportmenlik dışı hareketleri nedeniyle 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 39.000 TL para cezasına çarptırıldı."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Arda Turan'ın Fatih Terim'e yönelik yaptığı açıklama Galatasaray taraftarlarını kızdırdı!
Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi: Sezonun Parlayan Gol Makinesi!
Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz: Fenerbahçe Maçı Öncesi Açıklamaları
Aziz Yıldırım, Başkan Adaylığı İddialarına Yanıt Verdi
Devler Ligi'nin final mücadelesi, Real Madrid ile Borussia Dortmund arasında gerçekleşecek