Phelps 27. madalyasına ulaştı

Brezilya'nın Rio de Janeiro kentindeki Olimpik Su Sporları Salonu'nda yapılan yüzme müsabakalarında, kadınlarda 200 metre sırtüstü ile 800 metre serbest, erkeklerde 100 metre kelebek ve 50 metre serbest finalleri gerçekleştirildi.Erkekler...

Brezilya'nın Rio de Janeiro kentindeki Olimpik Su Sporları Salonu'nda yapılan yüzme müsabakalarında, kadınlarda 200 metre sırtüstü ile 800 metre serbest, erkeklerde 100 metre kelebek ve 50 metre serbest finalleri gerçekleştirildi.

Erkekler 100 metrede ikincilik elden ABD'li rekortmen yüzücü Michael Phelps, Rio 2016'da 200 metre kelebek, 200 metre karışık ile 4x100 ve 4x200 metre serbest takımda kazandığı 4 altının yanına bir de gümüş madalya ekledi. İkinciliği Güney Afrikalı Chad Guy Bertrand le Clos ve Macaristanlı Laszlo Cseh ile paylaşan Phelps, olimpiyat tarihindeki 27'nci madalyasına uzandı.

ABD'li yüzücü Katie Ledecky, 8:04.79'luk derecesiyle 800 metre serbestte dünya rekoru kırdı. Ayrıca, erkekler 50 metre serbestte altına ulaşan 35 yaşındaki Anthony Ervin, yüzmede olimpiyatların en yaşlı şampiyonu oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe, Dünyaca Ünlü Olan O İsimle Anlaştı! Teknik Direktör Seçimi Belli Oldu!
Süper Lig 35. Hafta Tamamlandı: Güncel Puan Durumu, Haftanın Sonuçları ve 36. Hafta Programı
Galatasaraylı Icardi, Fenerbahçe'nin Puan Kaybını İğneliyor: "Uyku Zamanı!"
Sezon Sonuna Kadar Elimizden Gelenin En İyisini Yapacağız
Ali Çamdalı: "Mücadele Gücümüzü Sahaya Yansıttık, Samsun Maçında Galibiyet İçin Hazırız"