Pierre-Emile Höjbjerg'in Yeni Adresi Belli Oldu

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ilgilendiği Pierre-Emile Höjbjerg'in yeni adresi Marsilya olabilir. Fabrizio Romano'nun haberine göre, Marsilya, Tottenham'dan Danimarkalı oyuncuyu 13.5 milyon euro karşılığında transfer etmek üzere. Görüşmeler son aşamada.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Pierre-Emile Höjbjerg'in yeni adresi büyük ihtimalle Marsilya olacak. Fabrizio Romano'nun haberine göre, Marsilya, Tottenham'dan Danimarkalı orta saha oyuncusunu 13.5 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna katmak üzere. Transfer görüşmeleri son aşamaya geldi.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ilgilendiği Danimarkalı orta saha oyuncusu Pierre-Emile Höjbjerg'in yeni adresi büyük ihtimalle Marsilya olacak. Fabrizio Romano'nun haberine göre, Marsilya, Tottenham'dan Höjbjerg'i kadrosuna katmak üzere ve transfer görüşmeleri son aşamaya geldi. Marsilya'nın bu transfer için yaklaşık 13.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği belirtiliyor. Marsilya'nın Sportif Direktörü Mehdi Benatia ve Başkan Pablo Longoria'nın bu süreçte önemli rol oynadığı ifade ediliyor.

Geçen sezon Tottenham formasıyla 39 maça çıkan Höjbjerg, toplamda 1480 dakika süre aldı. 2025 yılında sona erecek sözleşmesini uzatmadı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.