Piknik bölgesinde , ölü hayvanlar bulundu 

Düzce’de alanında 2 tilki, 1 çakal, 1 köpek ve 1 karga ölü bulundu , Tarım ve Orman il Müdürlüğü veteriner ilk incelemede zehirlendirdiklerini söyledi

Düzce’de Gırgın çayırı mesire alanında 2 tilki, 1 çakal, 1 köpek ve 1 karga ölü bulundu , Tarım ve Orman il Müdürlüğü veterineri yaptığı ilk incelemede, hayvanların zehirlendiğini belirledi.

Olay sabah saatlerinde Kaynaşlı Gırgın çayırı mesire alanında meydana geldi. Piknik için mesire alanına gelenler; 2 tilki, 1 çakal, 1 köpek ve 1 karganın ölülerini gördü. Piknikçiler durumu Kaynaşlı Belediyesi’ne bildirdi.

Zabıta ekipleri de durumu polis ve Milli Parklar Düzce Şube Müdürlüğü’ne iletti. Olay yerine gelen ekipler, bölgede yaptıkları incelemenin ardından yedikleri bir şey nedeniyle zehirlendikleri düşünülen hayvan ölülerini alarak, Kaynaşlı Belediyesi çöp depolama alanına gömmek üzere götürdü.

Düzce Tarım ve Orman İl Müdürlüğü veterineri Halil Avşar, Pendik Veteriner Araştırma Enstitüsü’ne gönderilmek üzere örnekler aldı.

Veteriner Halil Avşar ilk bulguların zehirlenme olduğunu belirterek, “Benim yaptığım muayenede gördüğüm kadarıyla diş etlerinde ve dillerinin üzerinde pas lekeleri var. Gözlerinin altında kanamalar var.

Bunlar fiziksel muayene olarak zehirlenme belirtileridir. Biz kesin tanı için sindirim sisteminden bazı numuneler alacağız. Pendik Veteriner Araştırma Enstitüsüne gönderdiğimizde inşallah kesin neticeyi alırız” dedi.

Kadın yavru tilkiyi sahiplendi ismini Pamuk koydu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Burcu Güneş Estetik Yaptıran Ünlülere Gönderme Yaptı: "Arkamdan Vuruldum!"
Katy Perry'nin Yapay Zeka Fotoğraflarıyla Oluşan Karışıklık: Annesi Bile İnandı!
8 Mayıs 2024 Günlük burç yorumları
Gelinim Mutfakta altın heyecanı sürüyor: İşte 7 Mayıs puan durumu
Şebnem Bozoklu'dan 45 Yaşında Genç Görünmenin İpucu: Sadece Bunu Yapıyor!