Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın hayvanseverliklerinin altında ne olduğu ortaya çıktı!

Sokak hayvanlarını savunan ünlülerden Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çiftinin hayvanseverliklerinin altında 2 şirketlerinin olduğu iddiası ortaya atıldı. Şirketlerde tavuk ve tavşan etli, kaz ciğerli yemlerin satıldığı ileri sürüldü.. Bomba iddia!

​​​

Hayvanları Koruma Kanunu'nda değişiklik yapılmasına ilişkin tasarının yayımlanmasının ardından bir grup öneriyi desteklerken, diğer grup ise öneriyi eleştirdi..

Sokaklarda her canlının var olma hakkı olduğunu söyleyen pek çok kişinin hayvansever olmadığı ya da hayvan hakları alanında gerçek bir güce sahip olmadığı, kendi çıkarlarını gözettiği sosyal medyada yer alıyor. hayvanlar.

Bir diğer grup ise sokak köpeklerinin yetişkinlere, çocuklara ve diğer canlılara zarar vermesi nedeniyle sokak köpeklerinin toplanması önerisini desteklediklerini anlatmaya çalıştı.

PINAR ALTUĞ VE YAĞMUR ATACAN ÇİFTİNİN MEDYAYA ÇIKTIĞI HAKKINDA DUYURU

Sosyal medyada kullanıcılar ikiye ayrılırken, sokak hayvanları ile ilgili sık sık paylaşım yapan ünlülerden Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan hakkında tuhaf bir fikir ortaya çıkmaya başladı.

"Abesa_irca" isimli sosyal ağa göre Pınar Altuğ Atacan ve eşi Yağmur Atacan'ın köpek maması ve ürünleri satan iki şirketinin sahibi olduğu, bu evcil hayvan mamasında ise tavşan eti ve kaz ciğeri satışı yaptıkları söyleniyor. işletmeler. Pınar Altuğ Atacan'ın internet sitesinde de sıklıkla desteklenen tavuk eti yemeyi teşvik etmeye çalıştığı yönünde iddialar da mevcut..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.