Pınar Altuğ’dan ailesinin yaptığı kaza için ilk açıklama

İstanbul Beykoz'da, ünlü oyuncu Yağmur Atacan'ın kullandığı cip, kontrolden çıkarak bir otomobile çarptı. Kazada, otomobilin sürücüsü yaralanırken Yağmur Atacan ile yanındaki 5 yaşındaki kızı yara almadan kurtuldu....

İstanbul Beykoz'da, ünlü oyuncu Yağmur Atacan'ın kullandığı cip, kontrolden çıkarak bir otomobile çarptı. Kazada, otomobilin sürücüsü yaralanırken Yağmur Atacan ile yanındaki 5 yaşındaki kızı yara almadan kurtuldu. Aynı bölgede sürekli kaza olduğu için yol trafiğe kapatıldı.

Kaza, saat 18.00 civarında Beykoz Riva yolu Şirindere kavşağında meydana geldi. Riva yönüne giden oyuncu Yağmur Atacan’ın kullandığı 34 PE 0591 plakalı cip Şirindere sapağından çıkan Muharrem Öztürk’ün kullandığı 34 TY 2023 plakalı araca çarptı.

30 METRE SÜRÜKLENDİ
Çarpmanın etkisiyle devrilen otomobil, cipin önünde yaklaşık 30 metre sürüklendi. Her iki araç, yolun sağındaki menfeze düştü. Kazada, hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Muharrem Öztürk yaralandı. Oyuncu Yağmur Atacan ile yanındaki 5 yaşındaki kızı, kazadan yara almadan kurtuldu.

''ALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN’
Kaza geçiren kızı ve eşi için büyük üzüntü duyan Pınar Altuğ Atacan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duygularını takipçilerine aktardı. İşte Pınar Altuğ'un o satırları: ''Dün akşam kızım ve kocam büyük bir kaza geçirdi. Çok şükür hem ailemin hem de karşı tarafın sağlığı yerinde. Arayan, soran, ilgilenen herkes çok teşekkür ederim. Allah bir daha yaşatmasın.''

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İstanbulspor tarih vererek Dursun Özbek’e sesleniş yaptı!
Ankara'ya meteorolojiden kırmızı alarm: 1 Mayıs 2024 Ankara hava durumu
"Bütün emekçilerin CHP ile omuz omuza Taksim’de olmalarını diliyorum"
Diyanet'ten makam araçları için açıklama geldi: "Şehir dışı programı için kiralanıyor"
Ankara'da 1 Mayıs nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak