Pınar Deniz'den imaj değişikliği geldi! Son dakika!

"Yargı" dizisindeki "Ceylin" karakteriyle hafızalara kazınan Pınar Deniz imaj değişikliği ile ön plana çıktı!. Afrika örgüsü yaptırdığı saçlarını sosyal medya hesabından paylaşan oyuncu fotoğrafına "Tatil kafası" notunu düştü. Bir anda beğeni yağdı! Son dakika!

Bir önceki film Yargı'da 'Ceylin' rolünü canlandıran ünlü oyuncu Pınar Deniz, 3,1 milyon takipçisi olan Instagram sayfasında yaptığı  paylaşımla dikkat çekti. Pınar Deniz, imajını değiştirdikten sonra saçlarının yeni halini hesabının Hikayeler bölümünde paylaştı. Oyuncunun yeni örgülü saçları kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

 ''DİNLENİP TATİLE ÇIKACAĞIM''

Geçtiğimiz ay Pınar Deniz,  marka elçisi olduğu  dondurma markasından gelen daveti kabul etti.  Deniz, başta yargıdan bahsedince "Üç mevsimlik bir iş" dedi. Harika çıktı, dolayısıyla biraz yorulduğumu anlayabilirsiniz.
 Biraz ara verip tatil yapacağım.
 Proje şu anda devam ediyor ama hemen bir şey yapmayı planlamıyorum. "Yaz aylarında çok seyahat ediyorum, bu yüzden beni her yerde  göreceksiniz" dedi.


 "Özel bir hayatı gizlilik içinde yaşayamayız. Takip eden aylarda  sık sık ayrıldığımıza dair haberler geldi." Aşk sorulduğunda şu cevabı verdi: Bu suçlamaların neden yapıldığını anlamıyorum. Aslında pek umurumda değil. "

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.