Pink Martini'den Türkiye müjdesi

Konuya ilişkin Paison Turca'dan yapılan açıklamaya göre, Thomas M. Lauderdale'nin kurduğu ünlü müzik grubu Pink Martini, Storm Large’ın vokali eşliğinde, 17 Temmuz'da İstanbul'da, 19 Temmuz'da Bodrum'da ve 21 Temmuz’da Kıbrıs’ta...

Konuya ilişkin Paison Turca'dan yapılan açıklamaya göre, Thomas M. Lauderdale'nin kurduğu ünlü müzik grubu Pink Martini, Storm Large’ın vokali eşliğinde, 17 Temmuz'da İstanbul'da, 19 Temmuz'da Bodrum'da ve 21 Temmuz’da Kıbrıs’ta hayranlarıyla buluşacak.  

Açıklamada, yaptıkları müziği global pop olarak tanımlayan Pink Martini'nin, "Türkiye artık evimiz gibi. Pasion Turca ile 15 yıl içerisinde bir aile gibi olduk. Türkiye’nin birçok şehrinde İstanbul, Bodrum, İzmir, Ankara, Çeşme ve Kıbrıs’ta sahne aldık. Türkiye ve İstanbul bizim için çok özel. Her seferinde güzel anılarla ayrılıyoruz ve tekrar gelmek için sabırsızlanıyoruz." ifadelerine yer verildi. 

Kendisini "dünya vatandaşı ve müzik elçileri" olarak tanımlayan grubun, "Değişik kültürlerin geleneklerini, dillerini, tarihlerini bilmek ve çalışmak zorundayız. ABD’li bir grubuz, ancak zamanımızın büyük bir bölümünü Avrupa’da geçiriyoruz. En büyük amacımız, hangi kültürden olursa olsun, dünya üzerinde çok geniş bir dinleyici kitlesine seslenebilmek." şeklindeki görüşü aktarıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

'Ölümlü Dünya 2' Netflix'e geliyor
"Adana Olgunlaşma Enstitüsü'nde Sanatın İzleri: Rölyef, Hat, Tezhip ve Resim Bir Arada"
Titanik'teki meşhur kapı öyle bir fiyata satıldı ki duyanlar şaştı kaldı!
Eğil’in kültür ve turizm altyapısının güçlendirilmesi büyük zirve yaşatacak!
Ahmet Ümit'ten İzmir'e dair yeni roman müjdesi!