Plajda güneşlenenlerin üzerinden geçip denize girdi

Kuşadası'na bağlı Davutlar'da 84 yaşındaki Necati K. yönetimindeki 09 BR 982 plakalı bir otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Silver Sand Beach isimli plajda güneşlenen ve denize girenlerin arasına daldı.Kumsalı...

Kuşadası'na bağlı Davutlar'da 84 yaşındaki Necati K. yönetimindeki 09 BR 982 plakalı bir otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Silver Sand Beach isimli plajda güneşlenen ve denize girenlerin arasına daldı.

Kumsalı geçen araç denize girdikten sonra ancak durabildi. Kazada plajda güneşlenen 31 yaşındaki Melek Aksu hayatını kaybederken, yine plajda güneşlenen 64 yaşındaki Yeter Gündoğan ile plaja giren araçta bulunan ve araç sürücüsünün eşi olan 80 yaşındaki Denizer K. ağır şekilde yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan Yeter Gündoğan Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi, Denizer K. ise Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada hafif şekilde yaralanan bir kişi ise ayakta tedavi edildi.

Bu arada, akıl almaz kazanın ardından aracın sürücüsü Necati K. polis tarafından gözaltına alındı. 84 yaşındaki araç sürücüsü, ilk ifadesinde kaza sırasında gaz pedalının takılı kaldığını ileri sürdü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten o yöntemle belirledi!
Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan meydana geldi: Yol trafiğine kapatıldı
Sevgililerin tartışması kanlı bitti! Kadın, erkeği bıçaklayarak öldürdü
Nihal Candan tahliye edildi! Son dakika!
Esra Erol'da çocuk gelin skandalı: 14 yaşındaki kız, başlık parasıyla satılmış