PlayStation 5 işlemcisi bugün Sony tarafından doğrulandı

PlayStation 5 işlemcisi ile rakibine soğuk terler döktürecek gibi görünüyor. İşte PS 5’in sunacağı yenilikler! PlayStation 5 işlemcisi ile rakibine

PlayStation 5 işlemcisi ile rakibine soğuk terler döktürecek gibi görünüyor. İşte PS 5’in sunacağı yenilikler!

Sony’nin önümüzdeki yıl satışa sunacağı PlayStation 5 hakkında bugün yeni bilgiler geldi. Sony tarafından doğrulanan PS5, özellikleri ile rakibine soğuk terler döktürecek gibi görünüyor. Peki, PlayStation 5 oyunculara neler sunacak? İşte Sony tarafından doğrulanan PS5 özellikleri!

PS5, AMD’nin üçüncü nesil işlemcisinden gücünü alacak. 8 çekirdekli 7nm üretim süreci ile üretilen AMD Zen 2 işlemcisinden beslenecek olan konsolda, Radeon Navi ailesinin özelleştirilmiş grafik birimi yer alacak. 3D sesi destekleyecek olan PS5, ses konusunda oyunlarda bir devrim yaratacak.

Konsolun depolama biriminde ise değişiklikler yapılacak ve PS4’ten daha fazla okuma/yazma hızı sunulacak. Muhtemelen HDD ile SSD şeklinde hibrit bir çözüm sunulacak.

Ayrıca son olarak PlayStation 5’te geriye uyumluluğun da olacağı açıklandı. Muhtemelen bu uyumluluk PlayStation 2’den PlayStation 4’e kadar yer alan oyunları kapsayacaktır. Son olarak PS5’in ışın izleme özelliğine sahip olacağını belirtelim.

En iyi Cosplay çalışmaları! – 40

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Apple'ın geliri düştü!
Arkeologlar buldukları şey karşısında şok oldular!: İşte o dev canlı!
Nvidia'nın ChatRTX Uygulaması 0.3 Sürümü Yayınlandı: Yeni Özelliklerle Geliyor!
Huawei’den muhteşem zirve!: Huawei geri döndü!
iPhone 11 'in fiyatı düştü!: Bu fırsat kaçmaz