PlayStation 5 Pro geliyor! Çıkış tarihi sızdırıldı: İddialar bu yılı gösteriyor

Merakla beklenen PlayStation 5 Pro için çıkış tarihi sızdırıldı! İddialar, bu yıl çıkış yapacağını gösteriyor! Peki ne zaman? İşte PlayStation 5 Pro'nun çıkış tarihi...

Son haftalarda, Insider Gaming'den Tom Henderson'ın sızdırdığı bilgilere göre, Sony'nin üçüncü taraf geliştiricilere gönderdiği bir mektupta PS5 Pro'nun teknik özellikleri gün yüzüne çıkmıştı. Şimdi ise PlayStation 5 Pro'nun çıkış tarihiyle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Öne sürülen iddialara göre, PlayStation 5 Pro, geliştirilmiş 4K çözünürlük ve sabit kare hızı sunacak. Ayrıca, 8K çözünürlük için bir "performans modu" bulunması bekleniyor. Tom Henderson'ın sızdırdığı bilgilere göre, PS5 Pro'nun işleme hızının standart modele göre %45 daha hızlı olacağı ve ray tracing yeteneklerinin iki ila üç kat daha hızlı olacağı ifade ediliyor.

PLAYSTATION 5 PRO NE ZAMAN ÇIKACAK?

Tom Henderson'ın bir diğer sızıntısına göre ise PlayStation 5 Pro'nun çıkış tarihi, önümüzdeki tatil sezonunda olabilir. Amerikanlar için tatil sezonu, çoğu zaman Kasım ile Ocak arasındaki dönemi kapsar. Ancak, şirketin bu yıl içinde yeterince birinci parti oyun yayınlamadığını düşünürsek, bu durum değişebilir. Ayrıca, mevcut stok sorunları sebebiyle yeni bir konsolun piyasaya sürülmesi bazı zorluklarla karşılaşabilir. Dolayısıyla, PS5 Pro'nun piyasaya sürülmesinin peşinden talebi karşılamak için üretim ve dağıtım süreçlerinin nasıl yönetileceği merak konusu olmaya devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Çiftçilik hayranları için heyecan verici haber! Epic Games'in yeni ücretsiz oyunu sızdırıldı!
Yapay zekanın babası Hinton, devletlerin kesinlikle yapması gerekenleri açıkladı
Yapay Zeka Politikaları Derneği Başkanı Küçükşabanoğlu: Türkiye’de yapay zekâ marka oluşturacağız
İki şirket "Air Pro' ibaresi için kapıştı
Gökbiliminde Yeni Keşif: Kartal Bulutsusu'ndaki Yaratılış Sütunları