POCO bütçe dostu modeller ile şov yapıyor

POCO’nuın bir süredir üzerinde çalıştığı iki yeni orta segment akıllı telefon modelinin daha tanıtım tarihi belli oldu.

Akıllı telefon dünyasının fiyat performans markalarından biri olan POCO, 2022 yılını verimli geçirmeye devam ediyor. Bugüne kadar amiral gemisi, orta segment ve giriş seviyesi sınıflarına ait pek çok akıllı telefon modeliyle karşımıza çıkan Çinli marka, birkaç gün içerisinde ise yeni orta segment cihazlarını tanıtacağını ilan etti.

POCO tarafından basın mensuplarına gönderilen çevrimiçi tanıtım davetiyesine bakıldığında, şirketin 5 Eylül tarihinde biri M5 diğeri ise M5s olmak üzere karşımıza iki yeni telefon modeli ile çıkacağı anlaşılıyor. Peki bizler bu modeller hakkında ne biliyoruz? Açıkçası POCO M5s’in birkaç özellik dışında neredeyse POCO M5 ile aynı olduğu biliniyor o yüzden doğrudan M5 modeline bakalım.

POCO bütçe dostu modeller ile karşımıza çıktı

Bugüne kadar sızdırılan bilgilere göre, POCO M5 karşımıza 6,58 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde bir ekranla çıkacak. Gücünü MediaTek Helio G99 yonga setinden alacak olan telefon aynı zamanda bu işlemcisini 4GB RAM + 64GB dahili depolama alanı, 4GB RAM + 128GB dahili depolama alanı veya 6GB RAM + 256GB dahili depolama alanı seçenekleriyle destekleyecek.

Elektriksel gücünü 5.000mAh’lık bataryasından alacak olan telefonun kutudan Android 12 tabanlı MIUI 13 işletim sistemi ile çıkması bekleniyor. Telefon hakkında edindiğimiz son bilgiler ise renk seçenekleri oldu. Buna göre yeni model karşımıza gri, mavi ve beyaz olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile çıkacak.

Meta NFT gönderileri için harekete geçti

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

1300 TL değerindeki oyun ücretsiz! Ancak oyun Türkiye dahil 10 ülkede yasaklı: İşte sebebi
TikTok, YouTube'a rakip olma yolunda: Test süreci başladı
iOS 17.5 Güncellemesiyle Ortaya Çıkan Sorun: Eskiden Silinen Fotoğraflar Geri Mi Dönüyor?
Yapay Zeka Devrimi: ChatGPT-4o'nun Etkisi ve Tartışmalar
NASA Keşfi: WASP-193b Ötegezegeni 'Pamuk Şeker' Gibi Hafif ve Kabarık