Podolski pas vermeyen Yasin Öztekin'in boğazını sıktı

Mücadelenin 80. dakikasında Yasin Öztekin sol kanattan sürüklediği pozisyonun sonunda kaleci Harun ile karşı karşıya kaldı ve vuruşu yandan auta gitti. Ceza alanı içinde, penaltı noktasında pozisyon alan Lukas Podolski,...

Mücadelenin 80. dakikasında Yasin Öztekin sol kanattan sürüklediği pozisyonun sonunda kaleci Harun ile karşı karşıya kaldı ve vuruşu yandan auta gitti. Ceza alanı içinde, penaltı noktasında pozisyon alan Lukas Podolski, pozisyonun ardından koşarak yerdeki Yasin'in yanına gitti ve pas vermediği için takım arkadaşına büyük tepki gösterdi.

Bir süre Yasin'e bağıran Podolski kendi yarı alanına doğru hareketlenirken; Yasin de kalktı ve Alman oyuncunun arkasından bir şeyler söyledi. Podolski'nin daha fazla söz dalaşına girmemesi üzerine iki oyuncu arasındaki gerilim daha fazla büyümeden noktalandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, maçın bitiş düdüğünün ardından sahaya girerek Yasin Öztekin'le konuştu ve, "Sen hatalısın" anlamına gelen işaretler yaptı.

Karşılaşma bitiminde pozisyon ile ilgili açıklama yapan Lukas Podolski, "Bunlar futbolda olağan şeyler. Sizin için büyük bir hikaye olabilir ama bizim için normal birolay. Ben son 5 maçta çok fazla gol pozisyonuna giriyorum. Futbolda bunlar olabilir, var. Tepkim normal. Çünkü ben kazanmak istiyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Jota Silva Transferinde Fenerbahçe ve Benfica Arasında Çekişme
Anadolu Efes, Kaptan Shane Larkin'in Sözleşmesini 4 Yıl Uzattı
Son dakika!: Beşiktaş'a yıldız geliyor!
Fenerbahçe'de Orta Sahada Değişiklik: İsmail Kartal, Krunic'e Şans Veriyor!
Fenerbahçe, Levent Mercan Transferinde İmzayı Attı