Pokémon Hisuian Snow için ilk bölüm yayınlandı

Pokémon Legends: Arceus’a dayanan yeni bir sınırlı dijital şort serisi olan Pokémon: Hisuian Snow, insanların cepte taşınabilen canavarları henüz tam olarak anlamadığı uzak bir geçmişte geçiyor.

 Arceus gibi, Hisuian Snow‘un yazar Taku Kishimoto ve yönetmen Ken Yamamoto’nun ilk bölümü “Onto the Icy Blue”, Hisui bölgesinin ne kadar acımasız olabileceğini ilk elden öğrenen bir gencin hikayesini anlatıyor. Hisui’ye gökyüzündeki bir yarık yoluyla gelen bir zaman yolcusuna odaklanmak yerine Hisuian Snow, kahramanı Alec (Lizzie Freeman) ve babasının (Steve Kramer) hasat için uzak bölgeye seyahat ederek kendileri için nasıl hayat kurduklarını anlatıyor.

Hisui’nin sert iklimi orada bir hayat kurmayı özellikle zorlaştırsa da, Alec’in babasının en çok endişelendiği şey, oğlunun vahşi Pokémon’un ne kadar tehlikeli olabileceğine dair görüşleri.

Pokémon Hisuian Snow için ilk bölüm yayınlandı

Oyunun hikayesi insanların fantastik güçleri nedeniyle Pokémon’lardan nasıl korktuklarına odaklanıyor. Ancak Hisuian Snow, insanların kendi şiddet ve vahşet kapasitesinin Hisui’nin Pokémon’una nasıl keskin bir tehdit oluşturduğunu gösteriyor. Kısalığına rağmen, Hisuian Snow’un ilk bölümü, Arceus’un Pokémon dünyasını ele geçirmesini tanımlayan güzelliği ve kasvetliliği kesinlikle ortaya koyuyor ve kısa bölüm, Pokédex’inizi bitirmek için ihtiyacınız olan bir işaret olabilir.

Pokémon: Hisuian Snow’un ilk bölümü şu anda YouTube’da yayınlanıyor ve dizinin son iki bölümünün  de yakın bir gelecekte çıkması planlanıyor.

Xbox Game Pass kütüphanesi için güncel liste yayınlandı

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Yapay zekayla beraber hayatımıza girecek metal yaka kavramı
Tüm meslekleri etkisi altına aldı: İşte yapay zekayı en çok kullanan sektörler!
İkinci Türk astronot 8 Haziran'da uzaya yola çıkıyor!
TikTok, ABD Hükümetine Karşı Dava Açtı!
iPad Air, Pro, Pencil Pro ve Magic Keyboard: Fiyatlar Belli Oldu!