Pokemon’da bir dönem sona eriyor

Ash Ketchum devri tamamen kapanıyor! Pokemon neresinden bakarsanız bakın başlı başına bir efsanedir.

 Yolculuğuna 1997 yılında başlayan Ash Ketchum, o zamanlar bu maceranın 25 sene süreceğini biliyor muydu bilinmez ama yapımcı şirket bu maceranın 2023 yılının Nisan ayında gösterime girecek 11 bölümlük sezonla sona ereceğini doğruladı.

Aslında bu beklenen bir sondu. Çünkü Ash Ketchum, 25 yıllık maceranın sonunda bu yıl dünyanın en iyi Pokemon eğitmeni olmayı başarmış ve bu yolculuğunda ulaşabileceği en üst seviyeye gelmişti. Haliyle bundan sonrası kendini tekrar olacağı için, macera başka karakterlerle devam edecek.

Ash Ketchum devri tamamen kapanıyor!

Yapılan açıklamaya göre, yeni yıldan itibaren Pokemon’un başrollerinde Liko ve Roy isimli iki yeni karakter yer alacak. Ancak bu isimlerin nasıl bir maceraya girişeceği ve sürecin Ash Ketchum’la aynı ilerleyip ilerlemeyeceği bilinmiyor. Şu an bildiğimiz tek şey, Nisan ayında yayınlanacak ve özel bölüm olarak Ash’in önceki maceralarını konu alacak 11 bölümün, Ash’i ve Pikachu’yu bir arada gördüğümüz son bölümler olacak olması.

Öte yandan zaman içerisinde yeni karakterlerin Ash’i ziyaret etmesinin önünde hiçbir engel yok. Yani kim bilir belki bir gün bir bölümde, Liko ve Roy’un yolu emekliliğe ayrılmış yaşlı Ash’in köyüne düşer ve o zaman Ash’i bir kez daha görme şansını da yakalamış oluruz. Olamaz mı?

vivo S16 serisinin çıkış tarihi belli oldu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Elon Musk, Twitter'ın resmi olarak X'e dönüştüğünü duyurdu
GTA 6'nın Çıkış Tarihi ve İlk Resmi Ödülü Açıklandı
Rekabet Kurumu Google'a ceza yağdırdı!
James Webb Uzay Teleskobu iki büyük kara deliğin birleştiğini ortaya çıkardı!
Einstein'ın teorisi kanıtlandı: Kara delik araştırması detayları