Polat davasında neler oluyor?

Polatlar dosyasında son gelişmeler yaşandı. Son dakika haberi açıklandı. 4 Sulh Ceza Hakimliği Dilan Polat, Engin Polat, Sezgin Polat, Ahmet Gün ve Alper Kürşat Polat’ın tutukluluğuna devam edilirken aralarında Sıla Doğu ve Can Doğu için tutuksuz yargılanmasına karar verildi. Polat davasında...

Gazeteci Emrullah Erdinç'in sosyal medyada yayımladığı açıklamaya göre, sulh hakimi Polat ailesinin aylık gözaltı değerlendirmesini inceleyerek aralarında Dilan ve Engin Polat'ın da bulunduğu bazı şüphelilerin tutukluluğunun devamına karar verdi. Gözaltına alınanların bir kısmı serbest bırakıldı.

YENİ ADLİ DENETİM ÖNERİSİYLE İKİ ŞÜPHELİ SERBEST BIRAKILDI


Daha önce 18 şüpheliden 6'sı serbest bırakılmıştı. Geriye kalan 12 şüpheli arasında yer alan Sıla Doğu ve Can Doğu'nun ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılacağı açıklandı. İkinci durumda ise gözaltına alınmayan sanıklar tahliye ediliyor.

"SERBEST BIRAKILACAKLAR"

Erdinç, paylaşımında şunları söyledi: "Polatlar'ın aylık bakım incelemesi bitti. 4 Ceza mahkemesi Dilan Polat, Engin Polat, Sezgin Polat, Ahmet Gün ve Alper Kürşat Polat'ın tutukluluk halinin devamına karar verdi. Hükümet, aralarında Sıla Doğu ve Can Doğu'nun da bulunduğu tutukluların tutuksuz yargılanmasına izin verdi. "Başka bir davada tutuklanmayan sanıklar cezaevinden çıkacak" dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.