Polatların davasında şok gelişme!

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla 4 Kasım'dan bu yana cezaevinde bulunan Dilan ve Engin Polat halen cezaevinde! Polat davasında yeni bir gelişme yaşandı. Polat davasından 2 kişi tahliye edildi...

Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla 4 Kasım'dan bu yana cezaevinde olan Dilan-Engin Polat çifti ve beraberindeki 18 kişiyle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Polat çifti ve partnerleri aylık stopaj değerlendirmesine tabi tutuldu.

POLAT AİLESİNİN İKİ TAHLİYESİ
Gazeteci Emrullah Erdinç'in haberine göre, sabah saatlerinden bu yana devam eden değerlendirmede Polatlar için iki tahliye kararı verildi.

4. sulh ceza hakimi Dilan ve Engin Polat'ın yanı sıra Engin Polat'ın babası Sezgin Polat, Ahmet Gün ve ağabeyi Alper Kürşat Polat'ın tutukluluğunun devamına karar verdi. Ancak Dilan Polat'ın kardeşleri Sıla ve Can Doğu tutuksuz yargılanmak üzere mahkemeye çıkarıldı. Bu karara göre ikinci davada tutuklanmayan Sıla Doğu ve Can Doğu'nun cezaevinden çıkacağı açıklandı.

Gelişmeye ilişkin Sıla Doğu'nun avukatı Sibel Bozkulak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Müvekkilim Sinem Sıla Doğu tahliye kararı almıştır." dedi.

Davanın gidişatını yakından takip eden kamuoyu, eşler Dilan ve Engin Polat'ın tutuklanması devam ederken dikkatler bir kez daha bu çifte çevrildi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.