Polis Ekipleri 87 Düzensiz Göçmeni Yakaladı, 2 Kişi Gözaltına Alındı

Arnavutköy'de gerçekleşen polis operasyonunda, 87 düzensiz göçmenin yakalandığı bildirildi. Operasyon kapsamında 2 kişi de gözaltına alındı.

Arnavutköy'de gerçekleştirilen polis operasyonunda, 87 düzensiz göçmen yakalandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, yasa dışı yollarla Avrupa'ya gitmeye çalışan düzensiz göçmenlerin barındığı bazı adresleri belirledi. 

Haraççı Mahallesi'ndeki bir adrese yapılan operasyonda 23 düzensiz göçmen ele geçirilirken, çevredeki metruk binalarda yapılan kontrollerde 64 düzensiz göçmen daha tespit edildi. Bu kişilerin yasa dışı yollarla Avrupa'ya geçişlerini organize ettiği belirlenen M.A.H. ve M.Ö. isimli 2 şüpheli de gözaltına alındı. Emniyetin işlemlerinin ardından 87 düzensiz göçmen, sınır dışı işlemleri için İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi. Gözaltına alınan şüpheliler M.A.H. ve M.Ö. ise mahkemeye sevk edildi ve serbest bırakıldı. Operasyon kapsamında kullanılan 2 taksi ise trafikten men edilerek bağlandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Çorum'da polis memuru uzman çavuşu öldürdü
Hakan Ateş Seçil Erzan davasıyla ilgili ilk kez itiraf etti!
Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu'nu Ziyaret Edecek
Gülben Ergen Sosyal Medyada Çocuk İstismarı İçin İsyan Etti
Gaziantep'te kadın cinayeti: Tartıştığı eşini öldürdü, oğlu ve damadını yaraladı