Polis merkezinin önünde çıkan kavgaya ilişkin 8 kişi tutuklandı!

Çanakkale'de husumetli iki aile arasında çıkan kavgada 17 kişi gözaltına alındı. Olayda 6 kişi silah ve bıçakla yaralandı. Gözaltına alınanlardan 8'i tutuklanırken, ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ruhsatsız silahlar, tütün ürünleri ve çeşitli ekipmanlar ele geçirildi.

Çanakkale’de, Cevatpaşa Mahallesi’nde bulunan Anafartalar Polis Merkezi önünde husumetli iki aile arasında çıkan kavgada 6 kişi yaralanırken, olayla ilgili 17 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ruhsatsız silahlar ve tütün ürünleri ele geçirildi.

Çanakkale’de, Cevatpaşa Mahallesi Gazi Bulvarı’nda bulunan Anafartalar Polis Merkezi Amirliği önünde 26 Eylül’de çıkan kavgaya karıştıkları iddia edilen 17 kişi gözaltına alındı. İki husumetli aile arasında yaşanan olayda, 3 kişi ateşli silahla, 3 kişi ise bıçakla yaralandı. 

Gözaltına alınan 17 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusu sonrası 7 kişi serbest bırakıldı. Nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan 8 şüpheli tutuklanırken, 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Hastanede tedavi gören 2 zanlı için de gözaltı kararı verildiği öğrenildi.

Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda; ruhsatsız ve kurusıkı tabancalar, şarjörler, fişekler, yüzbinlerce makaron, tütün, bandroller, elektronik sigaralar ve sigara sarma makinesi ele geçirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.